Tuin laten ontwerpen

Exclusief design

Tuin laten ontwerpen

Bij BURO Buiten kunt u een unieke tuin laten ontwerpen. Een architectonisch tuinontwerp waarin al uw gewenste functies feilloos zijn verwerkt en die uw buiten verbindt met binnen. Voor een dynamisch, harmonieus en sfeervol geheel. Laat u vrijblijvend inspireren door de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
×

Tuin laten ontwerpen

Op basis van uw persoonlijke wensen

Ontwerp strakke tuin

Direct aan de slag

Exclusief tuinontwerp

We starten met een intakegesprek, waarna we het eerste ontwerp van uw tuin maken. Hierbij houden we rekening met de ligging van uw tuin en het onderhoud. Zo kiest u voor de beste kwaliteit met een exclusief tuindesign, dat perfect aansluit bij uw smaak. BURO Buiten ontwerpt exclusieve tuinen in allerlei stijlen. Van strakke, moderne tuinen met een onderhoudsvrij karakter tot aan weelderige tuinen met een overdaad aan kleuren en geuren. Altijd met een krachtig lijnenspel. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor de mogelijkheden van een tuinontwerp op maat.

Neem contact op

Tuinaanleg

Direct aan de slag

Op basis van het intakegesprek maken we een eerste, originele schets met precies datgene waarom u graag naar buiten gaat. U besluit vervolgens zelf of u dat plan verder uit laat werken tot een volwaardig tuinontwerp.
Met een slim verlichtingsplan, een uitgebreid beplantingsplan, de uitwerking van bouwkundige elementen en eventuele vergunningsaanvragen kunnen we direct aan de slag met de realisatie.

Neem contact op

Samenwerking

Tuinaanleg

U kunt bij BURO Buiten een exclusieve tuin laten ontwerpen, maar we nemen desgewenst ook de tuinaanleg voor onze rekening. Zo weet u zeker dat uw tuinontwerp 1-op-1 vertaald wordt in uw droomtuin. Tijdens een uitgebreide brainstormsessie inventariseren we uw wensen. Met plattegronden van uw tuin, inspirerende moodboards en uw wensen laten we direct zien wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Peter Bouw

Samenwerking

BURO Buiten werkt uitsluitend samen met gepassioneerde vakmensen, bevlogen professionals die houden van hun vak en pas tevreden zijn als de klant blij is met het eindresultaat. Stuk voor stuk echte specialisten op hun eigen terrein. Vakmensen die bewezen hebben aan onze hoge maatstaven te voldoen. Voor het beste resultaat. Gegarandeerd.

Meer over BURO Buiten

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Zithoek aan het water

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Jacuzzi bij nacht

Bijzonder design met innovatieve technieken

Doordacht en vindingrijk

Water en planten

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.