Tuin laten ontwerpen

Exclusief design

Tuin laten ontwerpen

Bij BURO BUITEN kunt u een unieke tuin laten ontwerpen. Een architectonisch tuinontwerp waarin al uw gewenste functies feilloos zijn verwerkt en die uw buiten verbindt met binnen. Voor een dynamisch, harmonieus en sfeervol geheel. Laat u vrijblijvend inspireren door de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
×

Tuin laten ontwerpen

Op basis van uw persoonlijke wensen

Direct aan de slag

Direct aan de slag

Met een slim verlichtingsplan, een uitgebreid beplantingsplan, de uitwerking van bouwkundige elementen en eventuele vergunningsaanvragen kunnen we direct aan de slag met de realisatie. Geen verrassingen achteraf. BURO BUITEN ontwerpt exclusieve tuinen in allerlei stijlen. Van strakke, moderne tuinen met een onderhoudsvrij karakter tot aan weelderige tuinen met een overdaad aan kleuren en geuren. Altijd met een krachtig lijnenspel.

Neem contact op

Tuinaanleg

Tuinaanleg

U kunt bij BURO BUITEN een exclusieve tuin laten ontwerpen, maar we nemen desgewenst ook de daadwerkelijke tuinaanleg voor onze rekening. Zo weet u zeker dat uw tuinontwerp echt 1-op-1 vertaald wordt in uw droomtuin. Tijdens een uitgebreide brainstormsessie inventariseren we uw wensen. Met plattegronden van uw tuin, inspirerende moodboards en uw wensenlijstje laten we u direct zien wat de mogelijkheden zijn qua styling en functies.

Neem contact op

Samenwerking

Samenwerking

BURO BUITEN werkt samen met preferred partners. Stuk voor stuk echte specialisten op hun eigen terrein. Echte vakmensen die bewezen hebben aan onze hoge maatstaven te voldoen. Voor het beste resultaat. Gegarandeerd. Op basis van het intakegesprek maken we een eerste, originele schets met precies datgene waarom u graag naar buiten gaat. U besluit vervolgens zelf of u dat plan verder wil uit laten werken tot een volwaardig tuinontwerp.

Neem contact op

Over BURO BUITEN wagens

over BURO BUITEN

Bij BURO BUITEN kunt u een tuin laten ontwerpen door tuinarchitect Peter Bouw. Peter tilt al jarenlang de buitenruimtes voor zowel particulieren als vooraanstaande organisaties naar een hoger niveau. In Nederland en daarbuiten.

Meer over BURO BUITEN

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.