tuinaanleg maastricht

BURO Buiten ontzorgt u volledig bij de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg Maastricht

Buro Buiten is uw deskundige partner voor tuinaanleg in Maastricht, ongeacht de omvang van uw tuin. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een persoonlijk tuinontwerp. Pas na uw goedkeuring gaan wij verder met de realisatie van uw droomtuin. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden en neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gesprek!

Contact opnemen
×

Volledige dienstverlening in tuinaanleg

Van ontwerp tot de laatste details van de aanleg.

tuinaanleggen in maastricht

Laat uw tuin ontwerpen

Onze expertise ligt in het ontwerpen van bijzondere tuinen. Uw ideeën en inspiratie vormen de basis, gecombineerd met uw persoonlijke voorkeuren. Dit proces wordt tot in detail met u besproken waarna wij zullen beginnen met het ontwerp van uw unieke tuin.

aanleg nieuwe tuin maastricht

Uw nieuwe tuin aan laten leggen

Wij creëren tuinen die perfect aansluiten op uw woning, met aandacht voor de kleinste details en uw persoonlijke wensen. Hiervoor werken we nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners die ons ondersteunen bij de beplanting, bestrating en plaatsen van overige elementen.

verlichting tuin aanleg maastricht

Lichtplan

Naast tuinaanleg verzorgen wij ook verlichtingsplannen op maat. Dit omvat onder andere lichtbronnen, stroompunten en accentverlichting voor veiligheid en sfeer. Hierbij leggen wij de focus op het belichten van de belangrijkste elementen en de looprichtingen binnen uw tuin.

tuinaanleg buro buiten maastricht

Tuinaanleg in Maastricht

Een tuin speciaal op maat gemaakt.

aanleggen tuin maastricht

Over BURO Buiten

Kwaliteit, vernieuwing en een persoonlijke benadering staan Bij BURO Buiten centraal. Elk project wordt op maat uitgevoerd, rekening houdend met uw wensen en de kenmerken van uw tuin. Samen met u realiseren we een tuin die uw verwachtingen overtreft.

Leer ons kennen

over Peter Bouw tuinaanleg maastricht

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter en eigenaar van BURO Buiten. Door zijn vernieuwende en functionele tuinontwerpen is hij inmiddels een bekende naam binnen de tuinarchitectuur. De tuintonwerpen van Peter zijn dan ook geregeld te bewonderen op televisie.
Meer over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg maastricht

Onze werkwijze

Wij komen graag bij u langs in Maastricht om uw persoonlijke wensen te bespreken en de unieke aspecten van uw tuin in kaart te brengen. Dit stelt ons in staat om een uniek tuinontwerp te creëren dat volledig aansluit bij het beeld dat u voor ogen heeft en past binnen mogelijkheden van uw tuin.
Werkwijze

Partners voor tuinaanleg in maastricht

Onze Partners

Bij BURO Buiten geloven we sterk in de professionele samenwerking met onze partners. Onze partners bestaan uit een selecte groep van vaklieden die oog hebben voor detail. Elk van onze partners heeft zijn eigen specialisme. Samen realiseren ze het gehele traject van ontwerp tot de aanleg van uw tuin. Hierbij wordt er scherp gekeken naar de kwaliteit en duurzaamheid van het project.
Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur maastricht

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en Architectuur maastricht

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort maastricht

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.