tuinontwerp breda header

Exclusieve buitenruimtes met oog voor detail

Tuinontwerp Breda

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Breda. We creëren unieke buitenruimtes, van groene villatuinen tot compacte dakterrassen, eventueel afgewerkt met zwemvijver en patio. Volledig afgestemd op uw wensen en ruimte, een tuin waarin u zich thuis voelt.

Contact
×

Tuinontwerp voor iedere buitenruimte

Afgestemd op uw wensen

Tuinarchitect in Breda

Tuinarchitect

BURO Buiten verzorgt bijzonder tuinontwerp in Breda en omgeving. Van grote tot kleine tuinen, wij weten er een unieke draai aan te geven. Een fijn zitje in een groene tuin, paden met de juiste looplijnen en een prachtig uitzicht vanuit huis? Er zitten geen grenzen aan onze creativiteit.

Tuinontwerp in Breda

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten vinden we het belangrijk dat u geniet van een tuin waarin u zich comfortabel voelt, die past bij uw persoonlijkheid en die tevens van technische kwaliteit is. Denk aan perfecte lijnenspellen en een uitstekende balans. Daar kiest u voor met ons tuinontwerp in Breda.

Tuinaanleg in Breda

Tuinaanleg

BURO Buiten zorgt niet alleen voor uw tuinontwerp in Breda, maar ook van de aanleg van uw nieuwe natuurschouwspel. We realiseren uw droomtuin en vertalen het concept naar een echte beleving. Uniek, comfortabel en mooi.

Water tussen de planten

Tuinontwerp in Breda

Exclusief design voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Informatie BURO BUITEN

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten zijn we altijd op zoek naar de perfecte balans tussen natuur en architectuur. We matchen de juiste technieken aan de mogelijkheden van uw tuin, daarbij uiteraard rekening houdende met uw persoonlijke wensen.

Over BURO Buiten

Peter Bouw op TV

Over Peter Bouw

Oprichter Peter Bouw heeft een hart voor architectuur en is een echte buitenvisionair. Met zijn eigen hoveniersbedrijf en ontwerpbureau zorgt hij voor complete uitvoering en tuinontwerp in Breda en omgeving.

Over Peter Bouw

De werkwijze BURO BUITEN

Werkwijze

Bij BURO Buiten zijn we pas tevreden als u gelukkig bent over het tuinontwerp. Voor uw tuin maken we eerst een schets op basis van uw wensen en onze ideeën. Na het bespreken van de conceptversie passen we de laatste details aan voor het definitieve tuinontwerp in Breda.

Werkwijze

De partners van

Partners

BURO Buiten werkt samen met preferred partners zodat we altijd de beste persoon kunnen inzetten voor de uitvoering. Op basis van uw tuinontwerp in Breda stellen we een gespecialiseerd projectteam samen, van hoveniers tot grondwerkers en elektriciens.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Planten bij binnenkomst

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met jacuzzi

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Verschillende kleuren

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.