Daktuinen

Tuinvisie op maat

Tuinontwerp Blaricum

BURO Buiten is uw expert in tuinontwerp in Blaricum en omstreken. Wij streven naar unieke ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om intieme stadstuinen of uitgestrekte landgoederen, wij zijn er om uw ideale tuin te realiseren.

Contact opnemen
×

Exclusief Tuindesign

Van concept tot uitvoering

Tuinarchitect in Blaricum

tuinarchitectuur

Elk exclusief tuinontwerp omvat ook doordachte tuinarchitectuur. Wij zetten gespecialiseerde experts in om bestaande tuinelementen te integreren en nieuwe, comfortabele zitplekken te creëren. Ook luxelementen zoals een hottub of jacuzzi kunnen meegenomen in de tuinontwerpen!

Tuinontwerp in Blaricum

Tuinontwerp

Uw tuinontwerp in Blaricum wordt verzorgd door BURO Buiten. Houd u van klassieke elementen in de tuin? Wilt u in de winter genieten van de groenvolumes in de tuin? Of gaat u voor een moderne tuin met een strak afgewerkt zwembad? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinaanleg Blaricum

Tuinaanleg

BURO Buiten maakt niet alleen een tuinontwerp in Blaricum, maar realiseert het ontwerp ook. We vertalen uw droomconcept naar een prachtige tuin die net zo comfortabel als mooi is. Onze gespecialiseerde tuinarchitect zorgt voor een unieke tuinbeleving.

Kleurrijke bloemen

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten staan we voor tuinontwerpen met een duidelijke visie, op maat gemaakt voor u. Samen brainstormen we om uw ideeën om te zetten in een praktisch en aantrekkelijk tuinconcept.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van BURO Buiten, is bekend van zijn televisieoptredens met diverse tuinontwerpen. Hij is gespecialiseerd in het creëren van comfortabele tuinen die bijdragen aan ontspanning en geluk.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We nemen de tijd om uw tuinontwerp in Blaricum zorgvuldig te ontwikkelen en te realiseren. Na een nauwkeurige afstemming met u, beginnen we met de werkzaamheden om uw droomtuin tot leven te brengen.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten geloven we in de kracht van samenwerking met gespecialiseerde partners. Van verlichtingsexperts tot stratenmakers, samen zorgen we voor een optimaal resultaat voor uw tuin in Blaricum.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.