Daktuinen

Unieke ontwerpen met oog voor detail

Tuinontwerp Blaricum

BURO Buiten realiseert exclusieve tuinontwerpen in Blaricum. We creëren unieke buitenruimtes met oog voor detail. Met design architectuur stemmen we het ontwerp volledig af op uw persoonlijke wensen. Sfeervol én functioneel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact opnemen
×

Een ontwerp voor uw buitenruimte

Ontwerp & realisatie bij BURO Buiten

Tuinarchitect in Blaricum

Tuinarchitectuur

Bij het ontwerpen van uw tuin vinden wij het belangrijk om architectonische elementen te gebruiken. We weten als geen ander hoe we ideale zichtlijnen kunnen creëren die voor een mooi lijnenspel zorgen in de tuin. De verbinding tussen binnen en buiten staat centraal. Zo voelt u zich thuis in uw tuin in Blaricum.

Tuinontwerp in Blaricum

Tuinontwerp

Uw tuinontwerp in Blaricum wordt verzorgd door BURO Buiten. Houd u van klassieke elementen in de tuin? Wilt u in de winter genieten van de groenvolumes in de tuin? Of gaat u voor een moderne tuin met een strak afgewerkt zwembad? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinaanleg Blaricum

Tuinaanleg

BURO Buiten maakt niet alleen een tuinontwerp in Blaricum, maar realiseert het ontwerp ook. We vertalen uw droomconcept naar een prachtige tuin die net zo comfortabel als mooi is. Onze gespecialiseerde tuinarchitect zorgt voor een unieke tuinbeleving.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerpen in Blaricum

Exclusief design voor particulieren

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten hebben we de afgelopen jaren heel wat droomtuinen gerealiseerd. Onze creativiteit zorgt voor unieke designs waarin alles klopt. We brengen comfort, design en techniek samen om ervoor te zorgen dat uw tuin een echte beleving wordt. We creëren een tuinontwerp in Blaricum die past bij u.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Als oprichter van BURO Buiten heeft Peter Bouw een passie voor exclusieve tuinontwerpen en architectonische designs. Hij is een echte buitenvisionair die het gelukzalige gevoel van een prachtig tuinontwerp in Blaricum wil overbrengen.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Bij BURO Buiten creëren we een tuinontwerp die aan al uw wensen voldoet. Daarom plannen we eerst een intakegesprek in. Op basis van het gesprek gaan we aan de slag met uw tuinontwerp. We leggen het ontwerp aan u voor en zetten de puntjes op de i. Daarna kunnen we aan de slag!

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt met preferred partners samen, en ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Zo kunnen wij u garanderen dat uw tuin tot het perfecte plaatje wordt omgetoverd door de beste vakspecialisten. Het projectteam wordt samengesteld aan de hoogste maatstaven.

Partners

Ervaar de natuur/h3>
In uw eigen unieke buitenruimte

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Sluiten naadloos op elkaar aan

Mooie groene planten

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

volledig afgestemd op uw wensen

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.