Daktuinen

Een architectonisch ontwerp voor een sfeervolle en comfortabele tuin

Tuinontwerp Bussum

BURO Buiten realiseert exclusieve tuinontwerpen in Bussum. De buitenruimtes die we creëren zijn even uniek als functioneel. Met oog voor detail stemmen we het ontwerp volledig af op uw wensen en stijl. Van groene landelijke tuinen tot luxueuze villatuinen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Contact opnemen
×

Van klassieke tuin tot villatuin

Een sfeervol geheel die bij u past

Tuinarchitect in Bussum

Tuinarchitectuur

Wij vinden het belangrijk om de juiste sfeer te creëren in de tuin. Daarom stellen het lijnenspel en de zichtlijnen in de tuin met de grootste zorg samen. Daar kiest u voor als u voor een tuinontwerp in Bussum gaat bij BURO Buiten. U voelt zich meteen thuis in uw nieuwe tuin.

Tuinontwerp in Bussum

Tuinontwerp

Een tuinontwerp in Bussum laat u realiseren door de specialisten van BURO Buiten. Met onze creativiteit weten we van elke buitenruimte een droomplek te creëren. We richten u tuin volledig in op uw wensen. Van zwemvijver met buitendouche tot een veranda met prachtig uitzicht op de groenvolumes.

Tuinaanleg Bussum

Tuinaanleg

BURO Buiten realiseert niet alleen u tuinontwerp, we staan ook voor u klaar bij de aanleg. Onze gespecialiseerde tuinarchitecten sturen de aanleg van de tuin aan om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect wordt uitgevoerd. Zo ontstaat er een sfeervol en comfortabel geheel.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Bussum

Exclusieve villatuinen voor particulieren

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten streven we ernaar om comfort, techniek en design samen te brengen. Zo wordt u tuin een echte beleving. BURO Buiten heeft in de afgelopen jaar al veel droomtuinen gerealiseerd. We gaan graag aan de slag met een tuinontwerp in Bussum die perfect aansluit bij uw wensen.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is oprichter van BURO Buiten en heeft een hoveniersbureau en een ontwerpbureau. Hij verzorgt de complete tuinverbouwing in Bussum, van ontwerp tot aanleg. Met een hart voor architectuur en een passie voor ontwerp weet hij raad met iedere tuin.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We plannen eerst een intakegesprek met u in waarin we al uw wensen voor de tuin bespreken. Op basis daarvan maken we het tuinontwerp die we aan u voorleggen tijdens een feedbackmoment. Daarna perfectioneren we het ontwerp en starten we met de realisatie van uw droomtuin.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners. Ieder van deze partners heeft zijn eigen specialiteit wat betekent dat u altijd het beste van het beste krijgt. Het projectteam wordt samengesteld volgens de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Door het mooiste lijnenspel en de beste zichtlijnen

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

In harmonie

Mooie groene planten

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Creatief & comfortabel

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.