tuinaanleg lelystad

Van het eerste ontwerp tot de laatste grasspriet.

Tuinaanleg Lelystad 

BURO Buiten de ideale partner voor de aanleg van uw tuin in Lelystad. Wij staan u graag te hulp, ongeacht het formaat van uw project. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar een uniek tuinontwerp. Het traject zal pas worden voortgezet wanneer u hier helemaal tevreden mee bent. Interesse in tuinaanleg in Lelystad? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
×

Totaal-service voor tuinaanleg

Uw project van A tot Z verzorgd.

tuinaanleggen in lelystad

Laat uw tuin ontwerpen

Onze kwaliteit ligt bij het ontwerpen van bijzondere en unieke tuinen. Dit realiseren we door met u in gesprek te gaan en aandachtig te luisteren naar uw wensen en behoeften. Vervolgens zullen wij dit omzetten naar een uniek tuinontwerp dat helemaal klopt met het plaatje dat u in uw hoofd had.

aanleg nieuwe tuin lelystad

Uw nieuwe tuin aan laten leggen

Bij BURO Buiten streven we ernaar om de stijl van uw woonomgeving door te vertalen richting uw tuin. Door te luisteren naar uw persoonlijke input wordt iedere tuin die wij aanleggen uniek. Om dit te realiseren werken we samen met een selecte groep van gepassioneerde vakmensen die pas tevreden zijn als u dat ook bent.

verlichting tuin aanleg lelystad

Lichtplan

Wij stellen een op maat gemaakt lichtplan op voor uw tuin. Hierin zorgen wij dat de mooiste elementen uit uw tuin op de juiste wijze worden belicht, de ruimtelijkheid in de tuin wordt versterkt en dat de looplijnen in de tuin op een natuurlijke wijze worden geaccentueerd.

tuinaanleg buro buiten lelystad

Tuinaanleg Lelystad

All-in service voor particulieren en bedrijven.

Over BURO Buiten

Bij Buro Buiten hechten we veel waarde aan kwaliteit, vernieuwing en een persoonlijke aanpak. Of uw project nu groot of klein is, we passen het altijd aan op uw individuele voorkeuren. Daarbij houden we rekening met de specifieke kenmerken en grootte van uw tuin. Wij streven ernaar om samen met u een tuin te creëren die uw verwachtingen overtreft.

Leer ons kennen

over Peter Bouw tuinaanleg lelystad

Over Peter Bouw

Peter Bouw staat als oprichter en eigenaar van BURO Buiten bekend om zijn innovatieve tuinontwerpen. Peter doet er alles aan om de persoonlijkheid van de mens terug te laten komen in zijn ontwerpen. Door zijn unieke stijl zijn de ontwerpen van Peter geregeld op televisie te bewonderen.

Meer over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg lelystad

Onze werkwijze

Bij BURO Buiten hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Om deze reden komen we dan ook graag bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken. Het voordeel hiervan is dat dit ons direct in staat stelt om uw tuin grondig te inspecteren. Hierdoor kunnen we direct aan de slag met een ontwerp dat zowel voldoet aan uw persoonlijke wensen, maar ook past binnen de mogelijkheden van uw tuin.
Werkwijze

Partners voor tuinaanleg in lelystad

Onze Partners

Bij BURO Buiten werken we voor de aanleg van uw tuin in Lelystad samen met een selecte groep van vakmensen met ieder hun eigen specialisme. Samen zorgen zij ervoor dat het gehele traject soepel en volledig naar wens verloopt. Hierbij wordt nauwkeurig gelet op de kwaliteit en duurzaamheid van het project.
Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur leleystad

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en Architectuur lelystad

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort lelystad

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.