Veranda in de Avond in Amsterdam

Sfeervolle afwerking van uw tuin

Tuinverlichting Amsterdam

BURO Buiten verzorgt uw tuinverlichting in Amsterdam. We gaan voor een compleet lichtplan op maat, zodat uw tuin perfect in balans is. Van compacte stadstuinen tot grote villatuinen, neem contact met ons op voor uw tuinverlichting.

Contact opnemen
×

Totaalpakket voor lichtplan en realisatie

Een tuin waarvan u gaat stralen

Tuinverlichting van BURO Buiten in Amsterdam

Tuinverlichting

BURO Buiten is gespecialiseerd in tuinverlichting in Amsterdam en omgeving. Dit zorgt voor meer functionaliteit en comfort in de tuin. Focus op design en krachtige lijnenspellen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo streven we naar de ideale verdeling van licht tegenover schaduw.

Lichtplan van BURO Buiten in Amsterdam

Lichtplan

Op basis van uw wensen in combinatie met onze visie stellen we een lichtplan op. Hierbij kijken we naar lichtbronnen die we kunnen hergebruiken, en voegen we ook nieuwe lichtbronnen toe. Zo creëren we balans, sfeer en ruimtelijkheid.

Duurzame installatie in Amsterdam

Duurzame realisatie

Als u tot in de puntjes tevreden bent over het lichtplan, dan gaat we over tot de realisatie. Hierbij letten we ook op duurzaamheid. Denk aan verlichting waarbij we tijden instellen, of bronnen die automatisch reageren op beweging of donker.

Tuinverlichting Amersfoort - BURO Buiten

Over BURO Buiten in Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten is een gevestigde naam op het gebied van architectonisch tuinontwerp. U kunt kiezen voor een lichtplan, maar ook een compleet tuindesign met realisatie. Exclusieve tuinen die uitblinken in comfort en schoonheid, daar gaan we voor.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw in Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw, een ware buitenvisionair die zijn ontwerpen regelmatig op televisie toont. Hij weet als geen ander hoe tuinverlichting bijdraagt aan een krachtige tuin. Een plek waar u zich ook ’s avonds helemaal thuis voelt.

Over Peter Bouw

Werkwijze van BURO Buiten in Amsterdam

Werkwijze

Voor tuinverlichting in Amsterdam komen we graag bij u langs voor een intakegesprek. Hierin halen we uw wensen naar voren. Van functionele lichtbronnen bij looppaden en zitjes tot esthetische tuinverlichting om het design meer kracht bij te zetten. Na het afstemmen van het lichtplan en eventueel de rest van het tuinontwerp gaan we over tot de uitvoering.

Werkwijze

Partners van BURO Buiten in Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialiteit hebben. Nadat onze architect met u heeft vastgelegd hoe het lichtplan eruit ziet, gaat een ervaren elektricien aan de slag met de plaatsing. Zo hanteren we de hoogste kwaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Groene tuin in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie verlichte borders

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Design buitenverlichting

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.