Onze tuinarchitect van BURO Buiten in Waalre

Geniet van gebalanceerde lijnenspellen

Tuinarchitect Waalre

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Waalre en omgeving. We combineren uw wensen met onze architectonische inzichten om tot een droomconcept te komen. Ook nemen we de realisatie voor u uit handen. Meer weten? Neem contact met ons op voor uw tuin.

Contact opnemen
×

Totaalpakket voor een unieke tuin

Ontwerp en realisatie op maat

Tuinarchitectuur van BURO Buiten in Waalre

Tuinarchitectuur

Met BURO Buiten gaat u voor exclusieve tuinarchitectuur in Waalre. Hierbij ontwerpen we uw tuin als een verlengstuk van de binnenruimte. Een ware belevenis, waar u dagelijks weer wegdroomt. Met aandacht voor het geheel, maar ook voor detail.

Tuinontwerp van BURO Buiten in Waalre

Tuinontwerp

Comfortabele zitplekken, looppaden, veel groen en een kleurrijke twist? Extra elementen zoals een sauna of jacuzzi? We gaan met u in gesprek over de gewenste onderdelen, en verwerken deze in het tuinontwerp op maat.

Tuinaanleg in Waalre

Tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp naar wens is, gaan we over tot de realisatie. Zo maken we uw droomtuin werkelijkheid. Een tastbaar geheel, dat uitblinkt in krachtige lijnenspellen. Een goede balans tussen rust, comfort en functionaliteit.

Kleurrijke bloemen

BURO Buiten Waalre

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten hebben we al flink wat mooie tuinen ontworpen. Graag spelen wij in op uw wensen en zetten dat in samenspraak om tot een uniek tuinconcept. Wilt u genieten van een exclusieve tuin in Waalre? Laat uw wensen vertalen tot een architectonisch plan.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Waalre

Over Peter Bouw

BURO Buiten is opgericht door Peter Bouw, een buitenvisionair met een goede kijk op architectuur. Hij zorgt er graag voor dat huizen nog mooier worden door een bijpassende tuin. Een plek waar u natuur en schoonheid ervaart.

Over Peter Bouw

De werkwijze van BURO Buiten in Waalre

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat uw frisse en architectonische tuin in Waalre aansluit bij uw wensen. Daarom plannen we graag een brainstorm. Op basis daarvan presenteren we u een tuinontwerp, dat we net zo lang afstemmen totdat u tevreden bent. Daarna gaan we over tot de realisatie.

Werkwijze

Partners BURO Buiten Waalre

Partners

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat garanderen we graag door samen te werken met preferred partners. Het voordeel is dat ieder een eigen specialiteit heeft, zodat we de beste vakspecialist op de juiste plek kunnen zetten. Zo realiseren we uw droomtuin.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.