Tuinontwerp Zwolle

Tuinontwerp vanuit een heldere visie

Tuinaanleg Zwolle

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Zwolle. Wij gaan voor de meest unieke buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder beleefd heeft. Van groene dakterrassen tot luxe villatuinen en compacte stadstuinen, we stemmen het design compleet af op uw wensen.

Contact opnemen
×

Bijzondere lijnenspellen in uw tuin

ontwerp & realisatie als totaalconcept

Tuinontwerp in Zwolle

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten zijn we gespecialiseerd in tuinontwerp. In Zwolle richten we uw tuin sfeervol in, zodat de buitenomgeving een verlengstuk wordt van uw woonhuis. Waar mogelijk hergebruiken we planten en creëren we zitplekken. Of wat dacht u van een zwemvijver? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tuinarchitect in Zwolle

Tuinarchitect

Balans, comfort en natuurschoon staan bij ons centraal. Tuinarchitectuur van het hoogste niveau, met perfecte lijnenspellen. Onze tuinarchitect in Zwolle gaat voor een creatie waar u blij van wordt, zodat u zich thuis voelt in eigen tuin.

Tuinaanleg Zwolle

Tuinaanleg

Ook voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinarchitect begeleidt dit proces, zodat het tuinontwerp ook daadwerkelijk tot zijn recht gaat komen. Voor u het weet geniet u op uw kersverse loungeset van al het natuurschoon.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Zwolle

Prachtige designs voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten streven we ernaar om steeds weer exclusieve designs op te leveren. Een tuin die perfect aansluit bij uw idealen. Een tuin waarmee u kiest voor een ware belevenis en waarin u met plezier heel wat uurtjes wilt doorbrengen.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Een ware buitenvisionair die erg gedreven is om steeds weer de meest prachtige tuinontwerpen op te leveren. Zo kiest u voor een verrassend design waarbij alles tot in de puntjes overdacht is.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We plannen graag een intakegesprek en brainstorm, waarmee we uw wensen in kaart brengen. Daarnaast doen we een omgevingsanalyse om te zien wat de mogelijkheden zijn. Dit zetten we om in een uitvoerbaar tuinontwerp. Daarna gaan we over tot de realisatie.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners. Specialisten op het gebied van bomen planten, paden aanleggen, verlichting installeren, et cetera. Zo kunnen we steeds expertise bieden op ieder gebied. Ons op maat samengestelde projectteam voor tuinontwerp in Zwolle voldoet aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.