Tuinarchitect van BURO Buiten in Zeeland

Balans en rust in uw tuin

Tuinarchitect Zeeland

BURO Buiten is uw tuinarchitect in provincie Zeeland. Wij toveren uw tuin graag om in een unieke creatie waar u ieder seizoen weer geniet. Dit voor zowel compacte tuinen als landelijke buitenruimtes. Neem contact op voor een tuinarchitect in Zeeland.

Contact opnemen
×

Totaalpakket voor ontwerp en realisatie

Comfort en schoonheid

Tuinarchitectuur van BURO Buiten in Zeeland

Tuinarchitectuur

Met BURO Buiten kiest u voor exclusieve tuinarchitectuur in Zeeland. Met focus op perfecte lijnenspellen, zodat uw buitenruimte een verlengstuk van de binnenruimte wordt. Uw architect streeft naar balans op het gebied van uitstraling, comfort en esthetiek.

Tuinontwerp BURO Buiten in Zeeland

Tuinontwerp

Graag inventariseert onze tuinarchitect in Zeeland uw wensen voor het tuinontwerp. Hierbij kijken we welke elementen uit uw huidige tuin hergebruikt kunnen worden. Tevens voegen we nieuwe onderdelen toe, van planten en bomen tot verlichting en een vijver.

Tuinaanleg van BURO Buiten in Zeeland

Tuinaanleg

Uw tuinarchitect presenteert u een uniek en architectonisch plan dat naar wens nog aangepast kan worden. Zodra u tevreden bent gaan we over tot de realisatie. Zo zetten we een designconcept om tot een bijzondere droomtuin waar u dagelijks geniet.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Zeeland

Architectonische tuinen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO Buiten in Zeeland

Over BURO Buiten

BURO Buiten is jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de meest unieke tuinen. Onze tuinarchitect in provincie Zeeland staat klaar om uw buitenruimte in te richten op basis van uw wensen, met een unieke twist zoals u die nooit eerder zag.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw in Zeeland

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Hij is een ware buitenvisionair die zijn designs regelmatig op televisie presenteert. Hij streeft naar opvallende buitenruimtes die comfort bieden in ieder seizoen, met een goede combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO Buiten in Zeeland

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Zeeland komt graag bij u langs voor een brainstorm en inventarisatie van de tuin. Op basis daarvan wordt een architectonisch plan gepresenteerd, dat tevens technisch haalbaar is. Nadat u tevreden bent gaan we over tot de realisatie. 

Werkwijze

Partner van BURO Buiten in Zeeland

Partners

We werken bij BURO Buiten graag samen met preferred partners. Zij hebben ieder vakkennis over een specifiek werkgebied, waardoor we altijd de beste professional op de juiste plek kunnen zetten. Van ervaren hoveniers en stratenleggers tot elektriciens en meer. 

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.