tuinarchitect breda

Gebalanceerde lijnenspellen in uw tuin

Tuinarchitect Breda

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Breda en omgeving. Wij streven naar tuinarchitectuur zoals u dat nog niet eerder gezien heeft. Uw buitenruimte als een verlengstuk van uw woning, of dat nu gaat om een compact dakterras of een grote stadstuin.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Design en uitvoering onder één dak

Tuinarchitect in Breda

Tuinarchitectuur

Als gespecialiseerde tuinarchitect in Breda zorgen we ervoor dat we uw wensen perfect vertalen naar een uitvoerbaar design. Zo gaan we voor een architectonische tuin die in balans is. Een tuin waarin u zich comfortabel voelt.

Tuinontwerping in en rond Breda

Tuinontwerp

Creatie van lijnenspellen staat bij BURO BUITEN hoog in het vaandel. We kijken welke elementen van uw tuin we kunnen hergebruiken en zorgen voor een mooi geheel. Een prachtig tuinontwerp, dat ook nog eens functioneel is.

Tuinaanleg in Breda

Tuinaanleg

Tuinarchitectuur in Breda gaat voor ons verder dan het design, want ook voor de realisatie bent u bij BURO BUITEN aan het juiste adres. Het concept wordt door ons speciaal geselecteerde projectteam omgezet in een tastbaar geheel.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Breda

Unieke tuinen voor particulieren, standsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO Buiten Breda

Over BURO Buiten

BURO Buiten is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van architectonische tuinen. Van moderne tot klassieke tuinen, uw wensen weten we perfect te vertalen naar een buitenruimte die bij u past. Zo gaat u voor een gebalanceerde tuin.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Breda

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Hij kijkt graag naar de eindeloze mogelijkheden van tuinarchitectuur. Hij weet ideeën perfect te vertalen naar exclusieve buitenruimtes die u niet eerder gezien heeft.

Over Peter Bouw

Tuin met groene planten in Breda

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Breda gaat graag met u in gesprek over uw wensen. Na een brainstorm en inventarisatie van de omgeving presenteren we u een architectonisch tuindesign. Na het finetunen gaan we aan de slag met de realisatie van het tuinproject.

Werkwijze

Partner Breda

Partners

We vinden het bij BURO Buiten belangrijk om de beste vakspecialisten op de goede plek te zetten. Dat kunnen we garanderen door samen te werken met preferred partners. Van elektriciens tot stratenleggers tot hoveniers, we gaan voor resultaat van de hoogste kwaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.