tuinontwerp bergen header

Voor een exclusieve buitenruimte

Tuinontwerp Bergen

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Bergen. We ontzorgen u tot in de puntjes. Eerst stellen we een architectonisch design op, en vervolgens gaan we over tot de realisatie. Wilt u genieten in een unieke prachttuin? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
×

Bijzondere tuindesigns

Voor grote en kleine tuinen

Tuinarchitectuur Bergen

Tuinarchitectuur

Wij gaan voor hoge kwaliteit tuinarchitectuur, met focus op unieke lijnenspellen. Zo krijgt u een architectonische tuin, waar u pracht en praal, maar zeker ook functionaliteit ervaart. We kijken naar het grote geheel en letten ook op details, zowel voor grote als kleine tuinen.

Tuinontwerp in Bergen

Tuinontwerp

Een exclusieve tuin die perfect aansluit bij uw wensen staat bij BURO Buiten hoog in het vaandel. U mag dan ook een bijzonder tuinontwerp op maat verwachten. Hierbij zorgen we ervoor dat uw buitenruimte een verlengstuk van het huis wordt.

Tuinaanleg Bergen

Tuinaanleg

Een tuinontwerp in bergen met veel groen, comfortabele zitplekken, functionele looppaden en misschien wel een vijver of zwembad? Naast het ontwerp nemen we ook de realisatie voor u uit handen. Zo wordt u volledig ontzorgd van concept tot aanleg.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Bergen

Uniek design voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Informatie over BURO Buiten Bergen

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten weten we als geen ander hoe een fijne tuin bij kan dragen aan een gelukkig gevoel. Zo heeft u altijd een plek waar u volledig tot rust komt. Ieder tuinontwerp in Bergen is bij ons maatwerk, zodat uw frisse tuin goed bij u past.

Over BURO Buiten

Peter Bouw Bergen

Over Peter Bouw

BURO Buiten is opgericht door de buitenvisionair Peter Bouw. Met veel liefde voor tuinarchitectuur heeft hij door de jaren heen al heel wat prachtige tuinen gerealiseerd. Mogelijk heeft u zijn ontwerpen al eens op tv voorbij zien komen.

Over Peter Bouw

De werkwijze van BURO Buiten in Bergen

Werkwijze

Graag achterhalen we uw wensen aan de hand van een brainstorm. In combinatie met onze visie zetten we dit om tot een exclusief tuinontwerp. Waar mogelijk hergebruiken we elementen. Als u tevreden bent over het design gaan we over tot de uitvoering.

Werkwijze

Partners BURO Buiten Bergen

Partners

Bij BURO Buiten werken we met trots samen met preferred partners. Ware specialisten die uitblinken in een bepaald vakgebied. Van tegelleggers tot hoveniers en elektriciens, door deze intensieve samenwerking kunnen we altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.