tuinaanleg amersfoort

Van de eerste schetsen tot aan de aanleg van uw tuin in Amersfoort

Tuinaanleg Amersfoort 

Buro Buiten is dé expert voor tuinaanleg in Amersfoort. Wij zijn in staat om voor elke uitdaging een passend tuinontwerp te maken en dit tot realisatie te brengen. Afgestemd op uw specifieke wensen en onze deskundigheid, creëren we een tuinontwerp dat wij vervolgens ook aan kunnen leggen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem contact met ons op om samen de opties te verkennen!

Contact opnemen
×

Complete service voor tuinaanleg

Alle aspecten van tuinaanleg worden op maat uitgevoerd

tuinaanleggen in amersfoort

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten blinken wij uit in het ontwerpen van tuinen die perfect aansluiten bij uw wensen. Zodra we uw voorkeuren helder hebben, brengen we met onze expertise uw nieuwe tuin tot werkelijkheid. Of u nu een Mediterraanse sfeer of een traditioneel landelijke stijl wilt, wij kunnen elke gewenste stijl realiseren.

aanleg nieuwe tuin amersfoort

Tuinaanleg

Na het afronden van het ontwerp volgt de aanlegfase. Het ontwerp wordt volledig aangepast aan uw wensen voor de nieuwe tuin. Ook in de aanleg werken wij nauw met u samen om het gewenste resultaat te behalen. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners zorgen we dat elk detail van het ontwerp nauwkeurig wordt uitgevoerd.

verlichting tuin aanleg amersfoort

Lichtplan

Buro Buiten verzorgt ook de verlichting van uw tuin. Samen met onze partners kiest u de verschillende lichten en lampen uit. Onze lichtplannen worden opgesteld met aandacht voor alle kenmerkende elementen van uw tuin, inclusief looppaden en unieke accenten. Zo kunt u ook ’s avonds veilig en met plezier van uw tuin genieten.

tuinaanleg buro buiten amersfoort

Tuinaanleg in Amersfoort

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande expertise

aanleggen tuin amersfoort

Over BURO Buiten

Kwaliteit, innovatie en persoonlijke service staan bij Buro Buiten voorop. Elk project, groot of klein, wordt met maatwerk benaderd, waarbij we uw wensen combineren met onze expertise. Door deze samenwerking realiseren wij de tuin van uw dromen.
Over Buro Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg amersfoort

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van Buro Buiten, is bekend om zijn innovatieve aanpak in tuinontwerp. Hierbij staan functionaliteit en uitstraling centraal. Zijn projecten verschijnen regelmatig op televisie en verrijken daarmee de leefomgeving van onze klanten.
Leer Peter Bouw kennen

werkwijze van tuin aanleg amersfoort

Onze aanpak

Persoonlijk contact staat voorop bij Buro Buiten. Wij komen daarom graag bij u thuis in Amersfoort om uw wensen en ideeën te bespreken. Daarnaast brengen wij de verschillende mogelijkheden van uw tuin grondig in kaart. Zo ontwerpen we een tuin die perfect aansluit bij uw voorkeuren en de unieke eigenschappen van uw locatie.
Ontdek onze aanpak

Partners voor tuinaanleg in amersfoort

Partners

Samenwerking is de basis van ons succes bij Buro Buiten. Voor tuinaanleg in Amersfoort werken we samen met ervaren vakmensen. Onze architecten en tuinspecialisten streven samen naar een tuinproject dat volledig aan uw verwachtingen voldoet, met duurzaamheid en perfectie als uitgangspunten.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur amersfoort

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Tuinaanleg amersfoort grind

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort amersfoort

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.