Daktuinen

Een unieke beleving in de tuin

Tuinarchitect Laren

BURO Buiten is tuinarchitect in Laren en omgeving. Wij ontwerpen en realiseren exclusieve tuinen. Van luxueuze villatuin tot landelijke bostuin. Volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bij BURO Buiten laten we huis en tuin samenvloeien tot één geheel.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Van ontwerp tot realisatie, bij BURO Buiten bent u aan het juiste adres.

Tuinarchitect in Laren

Tuinarchitectuur

BURO Buiten zorgt voor een perfecte balans in uw tuin tussen natuur en architectuur. Door de mooiste lijnspellen en het creëren van de juiste zichtlijnen wordt uw tuin architectonisch geheel. Comfort en gemak staan voorop.

Tuinontwerp in Laren

Tuinaanleg

Het tuinontwerp is een afspiegeling van uw wensen en stijl. De elementen in de tuin sluiten naadloos op elkaar aan waardoor er een perfect geheel van binnen en buiten ontstaat. Na het ontwerpen van de tuin gaan we direct aan de slag met de realisatie.

Tuinaanleg Laren

Tuinarchitectuur

Bij BURO buiten werken we samen met een speciaal geselecteerd projectteam die uw droomtuin in Laren aanlegt. We werken uitsluitend volgens de hoogste maatstaven. BURO Buiten brengt het ontwerp tot leven en perfectioneert uw tuin tot in de puntjes.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Laren

Exclusieve buitenruimtes

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten creëert al jaren buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder heeft gezien. Ons doel is om uw levenskwaliteit te verhogen. Uw tuin wordt een centrale plek voor mens en natuur. BURO Buiten zorgt ervoor dat natuur en architectuur in balans is. Ontdek wat onze tuinarchitect in Laren voor u kan betekenen.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten en tuinarchitect in Laren en omgeving. U kunt hem kennen van tv waar hij in het programma Van Woonvilla Naar Droomvilla gerealiseerde tuinen toont. Peter wordt gelukkig van verrassende tuinarchitectuur en architectonische ontwerpen.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Tijdens een intakegesprek bespreken we uw wensen en stijl. Tijdens het eerste gesprek brainstormen we en doen we een omgevingsanalyse. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp. U geeft ons feedback op basis van het ontwerp en wij perfectioneren het ontwerp vervolgens. U ontvangt een transparante kostenraming waarna wij aan de slag gaan met de aanleg.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt, voor de realisatie van de tuin van uw dromen, samen met preferred partners. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen specialiteit en ze worden aangestuurd door uw tuinarchitect. Zo garanderen we het beste van het beste.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.