Tuinaanleg BURO BUITEN

Van ontwerp tot realisatie

Tuinaanleg

Tuinaanleg is vakwerk. Daarom realiseert BURO BUITEN uw droomtuin met een zorgvuldig samengesteld projectteam bestaande uit echte vaklieden met ieder een eigen specialisatie. Alleen zo halen we écht het beste eindresultaat. Voor perfectie tot in de kleinste details.

Offerte aanvragen
×

Alles-in-één tuinaanleg

Volledige ontzorging

Wie zijn wij

Wie zijn wij

BURO BUITEN creëert tuinen waarin binnen en buiten in elkaar overlopen. Unieke buitenbelevingen, naadloos afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Geperfectioneerd tot in de kleinste details. BURO BUITEN legt uw tuin aan op basis van een compleet tuinontwerp inclusief beplantingsplan en uitwerking van bouwkundige elementen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat u kunt verwachten.

Neem contact op

Echte vakmensen

Echte vakmensen

BURO BUITEN werkt uitsluitend samen met preferred partners. Een vast team van hoveniers, timmerlieden, grond- en beregeningsspecialisten en elektriciens die hun vak verstaan en zich keer op keer bewezen hebben. Een goed begin is het halve werk. Voordat we daadwerkelijk met de tuinaanleg beginnen, graven we daarom grond af, egaliseren we ruimtes voor bestrating en leggen we leidingen, drainage en elektra aan. Voor een vliegende start.

Neem contact op

Persoonlijk aangestuurd

Persoonlijk aangestuurd

BURO BUITEN overziet het project en stuurt haar partners persoonlijk aan. Dat stelt ons in staat om uw tuinaanleg tijdig en volgens ontwerp te laten verlopen én ondertussen flexibel in te spelen op eventuele last minute veranderingen. Samen met onze partners richt BURO BUITEN uw tuin in. Van de bestrating en beplanting tot aan het installeren van luxe buitendouches, de aanleg van luxe zwemvijvers en het bouwen van maatwerk veranda’s. Precies volgens plan.

Neem contact op

Contact

Contact

Laat uw tuin aanleggen of renoveren door BURO BUITEN en geniet van de mooiste tuinarchitectuur – gewoon in uw eigen tuin. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we samen met onze partners voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.