Voor exclusieve tuinen

Tuinarchitect Zuid-Holland

BURO Buiten is uw tuinarchitect in provincie Zuid-Holland. Van compacte stadstuinen tot grote, landelijke tuinen, voor ieder type buitenruimte streven we naar de beste combinatie tussen schoonheid en comfort. Contacteer ons voor een tuinarchitect in Zuid-Holland.

Contact opnemen
×

Totaalpakket voor een unieke tuin 

Ontwerp en realisatie op maat 

Tuinarchitectuur van BURO Buiten in Zuid-Holland

Tuinarchitectuur

Uw tuinarchitect in Zuid-Holland streeft naar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Dit uit zich in heerlijke zitplekken, slimme looppaden en veel natuurschoon. Met focus op perfecte lijnenspellen, uw tuin als verlengstuk van uw huis.

Tuinontwerp van BURO Buiten in Zuid-Holland

Tuinontwerp

We starten met het inventariseren van uw wensen, zodat de tuinarchitect in provincie Zuid-Holland een maatwerk design kan presenteren. Van modern tot klassiek, in de stijl die bij u past. We presenteren u een architectonisch plan dat tevens uitvoerbaar is.

Tuinaanleg van BURO Buiten in Zuid-Holland

Tuinaanleg

Bent u helemaal tevreden over het ontwerp? BURO Buiten verzorgt tevens de realisatie van uw droomtuin. Voor u het weet geniet u in uw stralende buitenruimte. Van heerlijke zitruimtes tot een jacuzzi of zwemvijver, aan alles wordt gedacht.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Zuid-Holland

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO Buiten in Zuid-Holland

Over BURO Buiten

BURO Buiten heeft jarenlange ervaring op het gebied van bijzondere buitenruimtes creëren. We letten niet alleen op het groter geheel, maar ook op de kleinste details. Onze tuinarchitect in Zuid-Holland vertaalt uw wensen naar een uniek en haalbaar tuinconcept.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw in Zuid-Holland

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Hij is gek op gebalanceerde tuinen en architectuur. Als ware buitenvisionair presenteert hij zijn designs regelmatig op televisie. Mogelijk heeft u de adembenemende mogelijkheden dus al eens op tv gezien.

Over Peter Bouw

Werkwijze van BURO Buiten in Zuid-Holland

Werkwijze

We starten graag met een brainstorm, waarin we uw wensen helder krijgen. De tuinarchitect in Zuid-Holland bekijkt welke tuinelementen hergebruikt kunnen worden in het nieuwe design. Ook nieuwe elementen worden toegevoegd. Daarna gaat de realisatie van start.

Werkwijze

Partner BURO Buiten in Zuid-Holland

Partners

Bij BURO Buiten staan kwaliteit en vakmanschap voorop. We werken daarom samen met preferred partners, stuk voor stuk professionals in een specifiek vakgebied. Van hoveniers tot elektriciens, zo wordt ieder deel van de tuin op de beste manier gerealiseerd.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.