daktuin-arnhem

Unieke buitenbeleving op uw Arnhemse dakterras

Daktuin Arnhem

BURO Buiten is de specialist in het ontwerpen van daktuinen in Arnhem. Ongeacht de grootte van uw dakruimte, wij ontwerpen op maat gemaakte oplossingen die uw dakterras omtoveren tot een levendige groene oase. Ontdek de mogelijkheden van een daktuin in Arnhem en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Contact opnemen
×

Complete service voor daktuinontwerp en -realisatie

Geniet het hele jaar door van de unieke charme van uw dakterras.

Daktuin-arnhem-ontwerpen

Tuinontwerp

Onze expertise bij BURO Buiten omvat het ontwerpen van tuinen voor diverse ruimtes. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en voegen deze samen met onze professionele vaardigheden. Samen verkennen we alle opties om de daktuin van uw dromen te realiseren, met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek.

daktuin-centrum-arnhem

Daktuin

Met onze uitgebreide ervaring in daktuinontwerp zijn wij de perfecte partner voor uw ideale dakterras in Arnhem. Heeft u een appartement met een ongebruikt dakterras? Wij staan klaar om deze ruimte te veranderen in een prachtige, levendige daktuin, met zorg voor elk detail van ontwerp tot realisatie.

groene-gevels-arnhem

Groene gevels

Verticale tuinen of groene gevels winnen aan populariteit in steden. Deze gevels zijn niet alleen mooi, maar bieden ook praktische voordelen zoals verkoeling en verbeterde luchtkwaliteit. Wij zijn er om uw gevel te transformeren in een levend kunstwerk dat zowel functioneel als esthetisch is.

Daktuin-arnhem-laten-ontwerpen

Daktuin in Arnhem

Onze daktuinen in Arnhem zijn uniek en speciaal op maat gemaakt, geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten in stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur.

Over BURO Buiten

BURO Buiten biedt op maat gemaakte daktuinoplossingen in Arnhem, zowel voor ruime als compacte ruimtes. Elk ontwerp weerspiegelt uw persoonlijke smaak en onze deskundigheid, gericht op een harmonieuze samensmelting van natuur en stedelijkheid.

Over BURO Buiten

Peter-Bouw-in-arnhem

Over Peter Bouw

Peter Bouw, het creatieve brein achter BURO Buiten, is bekend om zijn innovatieve aanpak in tuinontwerp. Zijn ontwerpen verrijken uw buitenruimte en worden gewaardeerd om hun esthetische en functionele waarde, zoals vaak te zien is op tv.

Over Peter Bouw

Werkwijze-buro-buiten-arnhem

Onze Werkwijze

Een bezoek aan uw locatie in Arnhem is een belangrijke stap in ons ontwerpproces. Dit stelt ons in staat om uw daktuin nauwkeurig te plannen en te ontwerpen. Dit stemmen wij compleet af op uw wensen en de unieke eigenschappen van uw locatie.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-arnhem

Partners

BURO Buiten gelooft in de kracht van samenwerking en werkt daarom samen met topexperts. Onze architecten ontwerpen uw daktuin, terwijl onze specialisten zorgen voor een naadloze realisatie van uw project in Arnhem.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.