Veranda in de Avond in Amersfoort

Stralende verlichting voor een gebalanceerde tuin

Tuinverlichting Amersfoort

BURO Buiten verzorgt uw tuinverlichting in Amersfoort. We stemmen het lichtplan voor uw tuin perfect af op uw persoonlijke wensen en gaan over op de realisatie. Zo gaat u voor een buitenruimte die comfortabel en ideaal gebalanceerd is. Tuinverlichting waar u van gaat stralen.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Ontwerp en realisatie van tuinverlichting

Tuinverlichting van BURO Buiten in Amersfoort

Tuinverlichting

Als specialist in tuinverlichting in Amersfoort en daarbuiten zorgt BURO Buiten steeds weer voor de perfecte balans op het gebied van verlichting. Zorgzaam samengestelde looppaden, een idealistische verdeling van schaduw tegenover licht, we zorgen dat iedere locatie op de juiste manier geaccentueerd wordt door lichtbronnen.

Lichtplan van BURO Buiten Amersfoort

Lichtplan

Sterke lijnenspellen creëren we op basis van een slim tuinontwerp in combinatie met de juiste lichtopbrengst op de goede plek. Een balans waarmee we ruimtelijkheid en sfeer nastreven, maar ook comfort, zodat u altijd goed ziet in het donker. We stellen een lichtplan op alvorens we overgaan op het plaatsen van de tuinverlichting.

Duurzame realisatie in Amersfoort

Duurzame realisatie

BURO Buiten benadrukt graag de bijzondere aspecten van uw tuin, dat op een duurzame manier. We leggen focus op producten die lang meegaan en werken met slimme verlichting. Zo kunnen we bijvoorbeeld verlichtingstijden instellen of scenes waarbij er automatisch gereageerd wordt op licht en donker. We verzorgen niet alleen de verlichting, maar optioneel het gehele ontwerp van uw tuin.

Tuinverlichting Amersfoort - BURO Buiten

Over BURO Buiten in Amersfoort

Over BURO Buiten

BURO Buiten is specialist op het gebied van exclusieve buitenruimtes, waarbij perfecte lijnenspellen nagestreefd worden die accent krijgen door het plaatsen van de ideale lichtbronnen op de juiste plekken. Naast tuinverlichting in Amersfoort verzorgen we ook de hele tuin, van architectuur tot ontwerp en realisatie. Zo wordt uw tuin een harmonieuze en comfortabele plek op ieder moment van de dag.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw in Amersfoort

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten, een buitenvisionair met een eigen ontwerpbureau en hoveniersbedrijf. Volgens hem zitten er geen grenzen aan de perfecte tuin. Balans middels tuinarchitectuur en verlichting wordt op maat afgestemd op iedere buitenruimte.

Over Peter Bouw

Werkwijze van BURO Buiten in Amersfoort

Werkwijze

Onze specialist in tuinverlichting in Amersfoort start met een intakegesprek waarin uw wensen en idealen voor de tuin uitgebreid besproken worden. Vernieuwing van lichtbronnen, een andere inrichting, looppaden, terras aanleggen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Na de creatieve brainstorm worden ideeën omgezet in een concreet concept, dat vervolgens samen besproken en geperfectioneerd wordt alvorens de realisatie van start gaat.

Werkwijze

Partners van BURO Buiten in Amersfoort

Partners

BURO Buiten werkt samen met preferred partners in tal van vakgebieden. Zo hebben we iedere specialist altijd op de goede plek. Van professionals op het gebied van tuinverlichting ontwerp tot elektriciens en bestratingsspecialisten, aan ieder aspect is gedacht. Zo zorgen we dat uw tuin met gloednieuwe tuinverlichting in Amersfoort voldoet aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en architectuur

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.