tuinaanleg hilversum buro buiten

Van de eerste ontwerpen tot de realisatie van uw tuin in Hilversum

Tuinaanleg Hilversum

Buro Buiten is uw vooraanstaande expert voor tuinaanleg in Hilversum. Wij zijn toegerust om elke uitdaging aan te gaan, met een tuinontwerp dat volledig is afgestemd op uw behoeften. Gecombineerd met uw wensen en onze expertise, realiseren we de ideale tuin voor u. Geïnteresseerd in hoe wij te werk gaan? Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking!

Contact opnemen
×

Uitgebreide tuinaanlegservice

We beheren elk aspect van de tuinaanleg, volledig op maat voor u.

tuinaanleggen in hilversum

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten zijn we gedreven om tuinen te ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw wensen. Na het vaststellen van uw specifieke voorkeuren, gebruiken we onze deskundigheid om de perfecte tuin voor u te ontwerpen. Of u nu kiest voor een Zuid-Europese flair of een traditioneel landelijke stijl, we kunnen elke gewenste look creëren.

aanleg nieuwe tuin hilversum

Tuinaanleg

Na het afronden van het ontwerp beginnen we met de aanleg van uw tuin in Hilversum. We passen het ontwerp aan uw specifieke wensen aan. Gedurende het hele proces blijven we nauw met u in contact, en onze zorgvuldig geselecteerde partners zorgen dat alle onderdelen van het ontwerp zorgvuldig worden uitgevoerd.

verlichting tuin aanleg hilversum

Lichtplan

Buro Buiten verzorgt ook de verlichting van uw tuin. We kiezen samen met u en onze partners de passende verlichting uit. Onze lichtplannen zijn ontworpen om alle belangrijke én mooie aspecten van uw tuin te verlichten, zoals paden en speciale elementen. Zo kunt u ’s avonds volop genieten van uw tuin.

tuinaanleg buro buiten hilversum

Tuinaanleg in Hilversum

Onze aanpak is gebaseerd op uitgebreide ervaring en diepgaande vakkennis.

aanleggen tuin hilversum

Over BURO Buiten

Kwaliteit, innovatie en persoonlijke service zijn de hoekstenen van onze werkwijze bij Buro Buiten. Elk project, groot of klein, wordt met persoonlijke aandacht behandeld. Hierbij brengen wij uw wensen samen met onze expertise om uw droomtuin te creëren.
Ontdek meer over Buro Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg hilversum

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van Buro Buiten, staat bekend om zijn vernieuwende benadering van tuinontwerp, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Zijn innovatieve projecten zijn regelmatig te zien op televisie en verbeteren de leefomgeving van onze klanten aanzienlijk.
Leer Peter Bouw kennen

werkwijze van tuin aanleg hilversum

Onze werkwijze

Persoonlijk contact is erg belangrijk voor Buro Buiten. Wij bezoeken u graag thuis in Hilversum om uw wensen en ideeën te bespreken en de mogelijkheden van uw tuin te evalueren. Dit helpt ons om een tuinontwerp te maken dat perfect aansluit bij uw voorkeuren en de unieke eigenschappen van uw locatie.
Ontdek onze aanpak

Partners voor tuinaanleg in hilversum

Partners

De samenwerking staat centraal bij Buro Buiten. Voor tuinaanleg in Hilversum werken we samen met een team van bekwame professionals. Onze architecten en tuinspecialisten zetten zich in om een tuinproject te leveren dat uw verwachtingen overtreft, met nadruk op duurzaamheid en perfectie.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur in hilversum

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Tuinaanleg hilversum

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort hilversum

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.