over BURO Buiten

Tuinontwerp & realisatie

OVER BURO Buiten

Buro buiten levert totaalconcepten. Wij ontzorgen van A tot Z, van het eerste gesprek tot aan de kussens in de tuinstoel en het tuinonderhoud. We hebben alle benodigde expertise in huis om uw droomtuin te realiseren. Kennis van architectuur, design, bouw, veiligheid, bewatering, verlichting, beplanting. Heeft u zelf een partij die u graag inzet? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Contact
×

Over BURO Buiten

Tuinontwerpen vanuit een heldere visie

Persoonlijk

Persoonlijk

Bij het maken van een tuinontwerp vormen uw persoonlijke wensen en behoeften het uitgangspunt. Daarmee is elk ontwerp maatwerk. Wat triggert u om naar buiten te gaan? En waar wordt u blij van?

Functioneel

Funtioneel

In de ontwerpen van BURO BUITEN staat de mens centraal. Buiten is het verlengde van binnen. U wilt er leven. Daar horen ook functionaliteiten bij. Elektra. Buitendouches. Veranda’s. Allemaal zo ontworpen dat ze een vanzelfsprekend geheel vormen.

Styling achtertuin

Styling

BURO BUITEN laat tuinarchitectuur en natuur samenkomen in één geheel dat past bij de omgeving en uw persoonlijke stijl. Strakke, moderne indelingen maar ook klassieke tuinen met een overvloed aan kleuren en geuren.

Team BURO Buiten

Wie we zijn

Wat we doen & hoe we werken

Wie is Peter Bouw

Peter Bouw

Tuinarchitect en buitenvisionair Peter Bouw staat aan de basis van BURO Buiten. Peter ontwerpt en realiseert unieke buitenruimtes die aanvoelen als een deel van uzelf. Als uw thuis. En daarvoor benutten we graag alle mogelijkheden.

Over Peter Bouw

Duurzaamheid bij BURO BUITEN

Duurzaamheid

Een betere wereld begint in de tuin. Daarom denkt BURO Buiten mee over bijvoorbeeld subtiele zonnepanelen en laadpalen in uw buitenruimte en we verplaatsen of hergebruiken uw favoriete beplanting liever dan ze te vernieuwen.

Meer over duurzaamheid

De partners van BURO BUITEN

Partners

BURO Buiten werkt samen met preferred partners om uw droomtuin te realiseren. Wij brengen de kennis van beplanting, architectuur, design, bouw en veiligheid samen. Voor ieder project een team met de juiste specialisten.

Partners

De werkwijze van BURO BUITEN

Werkwijze

BURO Buiten realiseert totaalprojecten. Van het eerste intakegesprek, een analyse van de omgeving en de eerste schets tot aan de uiteindelijke verwezenlijking van de plannen – BURO Buiten begeleidt het gehele traject.

Werkwijze

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.