beplanting-assen

Uitbreiding van de beplanting in uw tuin

Beplanting Assen

BURO Buiten is uw deskundige partner voor beplanting in Assen. We ontwerpen unieke, persoonlijke tuinen die uw wensen vertalen naar levendige groene ruimtes. Benieuwd naar het resultaat van zorgvuldig gekozen beplanting op uw omgeving in Assen? Neem contact op voor deskundig advies en ontdek de mogelijkheden.

Contact opnemen
×

Deskundige beplantingsservice van ontwerp tot realisatie

Geniet het hele jaar door van de voordelen van een afgestemde tuin.

Beplanting-aanleggen-assen

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten zijn we toegewijd aan het creëren van unieke tuinen, ongeacht de grootte. Uw ideeën gecombineerd met onze expertise resulteren in visueel aantrekkelijke en functionele tuinen. Laat ons uw beplantingswensen in Assen waarmaken en geniet van een meer levendige en groene omgeving.

Beplanting-in-assen

Beplantingsplan

Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van beplanting maakt ons bij BURO Buiten uw ideale partner in Assen. Of u nu een privétuin of een bedrijfstuin heeft. Wij breiden uw ruimte met een diversiteit aan planten uit. Van het ontwerp tot de uitvoering zorgen we voor een mooie, diverse tuin.

groene-tuinen-assen

Groene Tuinen

Beplanting is belangrijk voor het vergroenen van steden zoals Assen. Niet alleen verfraaien deze tuinen het zicht, ze dragen ook bij aan biodiversiteit en luchtkwaliteit. Ons team bij BURO Buiten heeft de expertise om uw tuin om te zetten naar een functionele en mooie groene tuin.

beplantingsplan-assen

Beplanting in Assen

BURO Buiten levert maatwerk in beplanting voor zowel particuliere als zakelijke projecten in de stadsontwikkeling. Elk project in Assen is uniek, gericht op duurzaamheid en het uitbreiden van de lokale flora.

Over BURO Buiten

Voor zowel grote als kleine tuinen biedt BURO Buiten innovatieve en duurzame beplantingsoplossingen in Assen. Elk project krijgt onze volledige aandacht, met uw persoonlijke voorkeuren en de kenmerken van de locatie als de kern van het beplantingsplan.

Over BURO Buiten

over-Peter-Bouw-met-beplanting-assen

Over Peter Bouw

Peter Bouw, het creatieve brein achter BURO Buiten, is een pionier in tuin- en landschapsontwerp. Zijn innovatieve ontwerpen en oog voor detail zorgen ervoor dat elk project niet alleen de leefruimte verbetert, maar ook bijdraagt aan een groenere omgeving.

Over Peter Bouw

werkwijze-buro-buiten-in-assen

Onze Werkwijze

Ons proces start met een persoonlijk bezoek aan uw locatie in Assen om uw wensen te begrijpen. Samen met onze kennis en ervaring ontwikkelen wij een beplantingsplan dat uw droomtuin werkelijkheid maakt.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-assen

Partners

We werken samen met een team van specialisten om uw beplantingsproject in Assen tot een succes te maken. Ons netwerk van ervaren professionals zorgt voor een deskundige en efficiënte uitvoering van het ontwerp tot realisatie.

Partners

Vraag een offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.