Tuinarchitect Barneveld

Een bijzondere tuin met perfecte lijnenspellen

Tuinarchitect Barneveld

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Barneveld en omgeving. Wij ontwerpen en realiseren unieke tuinen op basis van uw wensen en behoeften. Of het nou gaat om een gezellige stadstuin of een luxe villatuin, wij staan voor u klaar op het gebied van tuinarchitectuur.

Contact opnemen
×

Totaalpakket tot in de kleinste details

De beste combinatie van comfort en natuurschoon

Tuinarchitectuur Barneveld

Tuinarchitectuur

BURO Buiten speelt in op uw visie. We willen graag uw wensen weten voor een droomtuin en zetten dat om in een werkelijkheid. Wij zorgen voor het technische aspect. Zo krijgt u een tuin die niet alleen uniek is, maar ook zeer comfortabel. We gaan altijd voor de beste balans tussen comfort en natuurschoon. Van eenvoudig ontwerp tot technisch hoogstandje.

Tuinontwerp in Barneveld

Tuinontwerp

Wij ontwerpen de tuin aan de hand van hoge maatstaven. Denk aan bijzondere lijnenspellen en elementen die perfect in elkaar overlopen. Dit zorgt voor een mooi samenspel tussen binnen en buiten. Zowel voor kleine en grote tuinen in Barneveld verzorgen wij de tuinarchitectuur.

Tuinaanleg Barneveld

Tuinaanleg

Onze tuinarchitect in Barneveld zet de ontwerpen om naar een échte buitenomgeving. Samen met een gespecialiseerd projectteam brengen wij uw droomtuin tot werkelijkheid. Dat maakt BURO Buiten uniek. We leveren niet alleen het ontwerp maar regelen ook de realisatie.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Barneveld

Architectonische tuinen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten ontwerpt buitenruimtes zoals u ze nog nooit gezien heeft. We creëren een plek van schoonheid, gemak en rust. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een zwemvijver tot een veranda. Wat uw wensen ook zijn onze tuinarchitect in Barneveld realiseert het.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van BURO Buiten. Hij is inmiddels bekend van TV waar hij de gerealiseerde tuinen laat zien op het programma: ‘Van woonvilla naar droomvilla’ op RTL4. Hij is een buitenvisionair in hart en nieren en wordt gelukkig van verrassende tuinarchitectuur. In Barneveld realiseren we graag uw droomtuin tot in de puntjes.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Het is belangrijk om te beginnen met een sterk concept. Net als bij het bouwen van een huis is de fundering belangrijk. Daarom plant u eerst een afspraak met uw tuinarchitect in Barneveld. Hier wordt de eerste brainstorm gedaan en wordt gekeken naar uw wensen en behoeften. Vervolgens werken wij een conceptidee uit. Na de laatste feedbackronde gaan wij aan de slag en realiseren uw droomtuin.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten heeft een aantal partners, echte specialisten in zijn of haar vakgebied. We gaan voor de hoogste kwaliteit en kunnen u garanderen dat uw tuin tot het perfecte plaatje wordt omgetoverd. We zijn pas klaar wanneer u tevreden bent met het resultaat.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.