Tuinontwerp Lelystad

Voor kleine en grote tuinen

Tuinontwerp Lelystad

BURO Buiten is uw partner voor exclusief tuinontwerp in Lelystad. We realiseren de meest unieke buitenruimtes, waarbij we voor een stijl gaan die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Zo combineert u functionaliteit met pracht en praal.

Contact opnemen
×

Van tuinontwerp tot realisatie

Een sfeervol geheel

Tuinontwerp in Lelystad

Tuinarchitect

Een groene omgeving, zwemvijver, heerlijk (dak)terras, droom weg in uw eigen tuin met elementen die perfect in balans zijn. Voor een opvallend tuinontwerp in Lelystad en omgeving moet u bij BURO Buiten zijn. Een buitenruimte als verlenging van uw binnenruimte.

Tuinarchitect in Lelystad

Tuinontwerp

We leggen de focus op sterke lijnenspellen en de juiste combinatie van diverse tuinelementen. Zo kunt u zich compleet thuis voelen in uw eigen tuin. U kunt bij ons terecht voor tuinarchitectuur en tuinontwerp in Lelystad voor zowel grote als kleine tuinen. Van knusse dakterrassen tot omvangrijke tuinen.

Tuinaanleg Lelystad

Tuinaanleg

Wij gaan verder dan het tuinontwerp, want we nemen ook de realisatie voor u uit handen. Daarvoor zetten we de beste specialisten op de juiste plek, zodat uw droomconcept tot leven wordt gebracht.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Lelystad

Exclusief design voor stadsontwikkelaars, planologisch adviseurs en particulieren

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten ontwerpt al jarenlang de meest exclusieve buitenruimtes. Creativiteit, balans en perfecte lijnenspellen staan hierbij centraal. Daarnaast hebben we oog voor detail en vertalen we de wensen voor uw tuin in Lelystad naar een ware beleving.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

BURO Buiten is opgericht door Peter Bouw, een echte buitenvisionair. Hij is gek op verrassende architectuur en wil dit gevoel ook graag aan anderen doorgeven. Daarom gaat hij voor de meest exclusieve tuinontwerpen die voor iedere liefhebber binnen handbereik zijn.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We luisteren graag naar uw wensen en plannen daarom eerst met u een brainstorm. Op basis daarvan maken we een eerste tuinontwerp. Dit stemmen we met u af en finetunen we tot in de puntjes. Daarna gaan we over tot de realisatie.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Wij werken samen met preferred partners, specialisten die ieder goed zijn in hun eigen vakgebied. Dat zorgt ervoor dat we iedereen die meewerkt aan het project perfect tot hun recht kunnen laten komen. Wij zetten in op kwaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.