Tuinontwerpen Zuid-holland

Tuindesign vanuit een heldere visie

Tuinontwerp Zuid-Holland

BURO Buiten is uw partner voor exclusief tuinontwerp in Zuid-Holland. Wilt u uw tuin upgraden met een uniek design? Van compacte stadstuinen tot grote villatuinen, neem contact met ons op voor ontwerp en realisatie van uw tuin in provincie Zuid-Holland.

Contact opnemen
×

Uniek ontwerp voor uw tuin

Totaalconcept van design tot aanleg

Tuinarchitectuur Zuid-holland

Tuinarchitectuur

Perfecte lijnenpellen in uw tuin, met een buitenruimte als verlengstuk van de binnenruimte. Dit in combinatie met veel comfort en natuurschoon. Dat is waar de focus op ligt bij BURO Buiten. Laat uw tuinelementen afstemmen met een tuinontwerp in Zuid-Holland.

Tuinontwerp in Zuid-Holland

Tuinontwerp

Wij gaan voor een totaalconcept waarbij we ook kijken naar hergebruik van planten en bomen. Daarnaast voegen we nieuwe elementen toe. Van comfortabele zitplekken tot wellness faciliteiten in uw tuin, onze tuinarchitect bespreekt met u de wensen.

Tuinaanleg Zuid-holland

Tuinaanleg

BURO Buiten is tevens uw partner voor tuinaanleg. Zo kiest u voor complete ontzorging van tuinaanleg en tuinontwerp in Zuid-Holland. Uiteraard gaan we pas aan de slag als u tevreden bent over het design. Daarna kunt u al snel genieten in uw gerealiseerde droomtuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Zuid-Holland

Uniek design voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Over Buro Buiten Overijssel

Over BURO Buiten

We verzorgen tuinaanleg en tuinontwerp in heel Zuid-Holland. Denk aan grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden, maar ook net zo goed in kleinere gemeenten als Leidschendam-Voorburg, Ridderkerk en Katwijk. Iedere tuinwens vertalen wij naar een haalbaar plan.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Overijssel

Over Peter Bouw

De oprichter en grondlegger van BURO Buiten is de buitenvisionair Peter Bouw. Misschien heeft u hem al eens op tv gezien, waar hij gevarieerde tuinontwerpen presenteert. Hij weet als geen ander hoe een gebalanceerde tuin bijdraagt aan wooncomfort.

Over Peter Bouw

Werkwijze Buro Buiten Overijssel

Werkwijze

Voor uw tuinontwerp in Zuid-Holland komen we graag bij u langs voor een brainstorm. We bespreken uw wensen en kijken welke delen van de tuin te hergebruiken zijn, alsook welke nieuwe elementen we toe gaan passen. Daarna gaan we over tot de realisatie.

Werkwijze

Partners Buro Buiten Overijssel

Partners

Bij BURO Buiten hechten we veel belang aan professionaliteit. Wij werken daarom samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialiteit hebben. Van stratenleggers tot elektriciens, wij garanderen tuinaanleg met de hoogste kwaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.