Tuinontwerp Gelderland

Uniek design voor iedere tuin

Tuinontwerp Gelderland

BURO Buiten is uw partner voor exclusief tuinontwerp in Gelderland. Van knusse dakterrassen en stadstuinen tot middelgrote tuinen en grote villatuinen, we verzorgen zowel het ontwerp als de realisatie tot in de puntjes. Neem contact met ons op voor uw unieke buitenruimte in provincie Gelderland.

Contact opnemen
×

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Totaalconcept voor een bijzondere tuin

Tuinontwerp in Gelderland

Tuinarchitect

Een tuin met perfecte lijnenspellen, waar alle elementen op een gebalanceerde manier gecombineerd worden, dat is wat u van onze tuinontwerpen in Gelderland mag verwachten. Bij BURO Buiten verenigen we uw wensen met onze visie en ervaring om tot een prachtig design te komen.

Tuinarchitect in Gelderland

Tuinontwerp

We combineren nieuwe elementen met huidige elementen in uw tuin en kijken wat we kunnen hergebruiken. Indien gewenst nemen we ook een zwembad, nieuwe zitplekken en andere wensen in ons concept op. U gaat voor tuinarchitectuur van het hoogste niveau.

Tuinaanleg Gelderland

Tuinaanleg

Uw tuinontwerp in Gelderland wordt omgezet naar een realiseerbaar plan, dat we vervolgens ook echt gaan uitvoeren. Zo wordt u tot in de puntjes ontzorgd en kunt u binnen een mum van tijd genieten in uw kersverse droomtuin.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Gelderland

Exclusief design voor stadsontwikkelaars, planologisch adviseurs en particulieren

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de meest exclusieve tuinen. Hierbij leggen we de focus op perfecte lijnenspellen, zodat uw buitenruimte een verlengstuk wordt van de binnenruimte. Uw tuinontwerp in Gelderland wordt een echte beleving.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Hij is een ware buitenvisionair die veel oog heeft voor detail. Steeds weer gaat hij voor unieke ontwerpen die perfect aansluiten bij uw wensen. Een tuin die in balans is en waar u compleet tot rust komt.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Of u nu in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Ede of elders in Gelderland woont, wij komen bij u op locatie om uw tuin te inventariseren. We brainstormen en zetten uw wensen om in een realiseerbaar tuinontwerp. Als u tevreden bent dan gaan we over tot de uitvoering. Uw nieuwe tuin wordt werkelijkheid.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialisatie hebben op het gebied van tuinaanleg. Op die manier kunnen we de beste kwaliteit garanderen. De juiste specialist op de beste plek.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.