Daktuinen

BURO BUITEN

Daktuinen

Wanneer u een plat dak heeft is een daktuin een fijne oplossing om meer groen te creëren. Het zorgt voor gezonde lucht en een prachtig uitzicht. BURO BUITEN is uw partner in het inrichten van uw nieuwe daktuin. Volledig groen of combinaties met zitjes en plantenbakken, we maken uw daktuin tot uw favoriete plek rondom huis.

Offerte aanvragen
×

Alles-in-één daktuin

Voor een tuin op hoger niveau

Doordacht schetsontwerp

Doordacht schetsontwerp

De basis van een mooie daktuin is een sterk schetsontwerp. Dit stellen we samen op basis van uw wensen en bouwkundige eisen. Na de brainstorm stellen we u uw exclusieve daktuin voor. Nadat we de puntjes op de i zetten vertalen we het concrete plan naar uw nieuwe droomdaktuin. Met een daktuin kunt u veel kanten op. Genieten in een groene omgeving of een prachtig uitzicht vanuit uw bovenverdieping. BURO BUITEN legt uw daktuin aan op basis van een creatief daktuinontwerp, dat we uitwerken aan de hand van bouwkundige elementen en uw specifieke wensen.

Neem contact op

Complete tuinrenovatie

Complete tuinrenovatie

Heeft u naast een plat dak ook een tuin op de begane grond? We kunnen uw hele buitenomgeving van een groene update voorzien. Kies bij BURO BUITEN voor complete tuinrenovatie op maat. Bijvoorbeeld wanneer u net verhuisd bent of gewoon toe bent aan iets nieuws. Bij het aanleggen van een daktuin is het belangrijk om rekening te houden met diverse bouwkundige elementen. Het dak moet stevig zijn en gewicht moet goed verdeeld worden. Onze architecten bespreken met u de mogelijkheden en zorgen voor een gedegen daktuin voor nu en in de toekomst

Neem contact op

Balans in techniek en design

Balans in techniek & design

BURO BUITEN biedt u een projectteam met de beste specialisten. Van tuinarchitecten met specifieke kennis over daktuinen tot stratenmakers en elektriciens voor de tuinverlichting, we verzorgen zowel het design als de techniek tot in de puntjes. Een daktuin is pas compleet als aan alle elementen wordt gedacht. Van verschillende plantensoorten tot een looppad en tuinverlichting, bij BURO BUITEN kiezen we voor een maatwerk oplossing. Eindeloos genieten in een groene omgeving met gezonde lucht, waarbij ook rekening gehouden wordt met een bewateringssysteem voor het verzorgen van uw daktuin.

Neem contact op

Daktuin op maat

Daktuin op maat

Laat uw daktuin aanleggen of renoveren door BURO BUITEN en krijg een tuin op uw dak die perfect aansluit bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. We gaan graag met u in gesprek om uw ideeën te vertalen naar een creatief en groen plaatje.

Contact

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

BURO BUITEN team

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

BURO BUITEN partners

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.