Tuinontwerp Almere

Tuincreatie met een heldere visie

Tuinontwerp Almere

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Almere en omgeving. Hierbij gaan we altijd voor een uniek design, dat perfect aansluit bij uw wensen. Van kleine stadstuinen tot grote villatuinen, neem contact met ons op voor de realisatie van uw droomtuin.

Contact opnemen
×

Exclusief design voor uw tuin

Van ontwerp tot realisatie

Tuinontwerp in Almere

Tuinontwerp

We verzorgen uw tuinontwerp in Almere zodat we voor een sfeer gaan die bij u past. Een buitenruimte als verlenging van uw binnenruimte. Dit met perfecte lijnenspellen en de focus op balans. Met tuinelementen die elkaar perfect aanvullen.

Tuinarchitect in Almere

Tuinarchitectuur

Bij een exclusief tuinontwerp hoort ook tuinarchitectuur. En daarvoor zetten we de juiste specialisten in. We zoeken naar manieren om uw huidige tuinelementen te hergebruiken en werken het natuurschoon in uw tuin af met comfortabele zitplekken.

Tuinaanleg Almere

Tuinaanleg

Wanneer het ontwerp gefinetuned is gaan we over tot de realisatie. Hiervoor zetten we een gespecialiseerd projectteam in om uw droomtuin tot in de puntjes in orde te maken. Voor u het weet geniet u in uw kersverse tuin.

Kleurrijke bloemen

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten ontwerpen we tuinen vanuit een heldere visie. Dit op basis van maatwerk. We plannen met u een brainstorm om uw wensen vervolgens te vertalen naar een sterk concept. Een plan dat ook technisch goed in elkaar zit.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Mogelijk heeft u hem al eens op tv gezien, waar hij regelmatig voorbij komt met presentaties van diverse tuinontwerpen. Hij gaat voor comfortabele tuinen die bijdragen aan ontspanning en geluk.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Uw tuinontwerp in Almere wordt architectonisch uitgewerkt en ook gerealiseerd. Eerst stemmen we het ontwerp met u af, waarna we aan de slag gaan met de werkzaamheden. Zo brengen we het droomconcept tot leven.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

De juiste vakspecialist op de beste plek, dat vinden we belangrijk bij BURO Buiten. Daarom zetten we in op preferred partners die ieder hun eigen expertise hebben op ieder gebied. Van een expert in verlichting tot een stratenlegger, samen bereiken we het beste resultaat.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.