tuinaanleg-almere

Van ontwerp tot realisatie van uw tuin in Almere

Tuinaanleg Almere

Buro Buiten is dé expert in het aanleggen van tuinen in Almere. Ongeacht het formaat van uw tuin, wij nemen uw persoonlijke wensen mee in een tuinontwerp en realiseren deze tuin binnen een mum van tijd. Ontdek de mogelijkheden van tuinaanleg in Almere en neem contact op voor ons vrijblijvende advies.

Contact opnemen
×

Complete service in tuinaanleg

Volledige ontzorging in alle facetten van tuinaanleg

tuinaanleggen-in-almere

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Wij brengen uw ideeën en persoonlijke wensen samen met onze expertise. Samen werken wij aan de ideale tuin voor uw huis. Het tuinontwerp start met een intakegesprek. Hier wordt onder andere naar de ligging en het onderhoud van uw tuin gekeken. Zo ontwerpen wij exclusieve tuinen in allerlei verschillende stijlen. Van strakke, moderne stijlen tot aan de meer overvloedige stijlen.

aanleg-nieuwe-tuin-almere

Tuinaanleg

Bij Buro Buiten creëren wij tuinen die in harmonie zijn met uw huis. Wij zorgen voor een unieke beleving van uw tuin en stemmen deze compleet op uw wensen af. Compleet afgestemd tot in de kleinste details. Buro Buiten werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Samen met deze partners richten wij uw tuin in en leggen deze tot in de laatste puntjes aan. Van beplanting en bestratingen tot het aanleggen van luxe zwemvijver en het bouwen van overkappingen.

verlichting-tuin-aanleg-almere

Lichtplan

Naast het aanleggen van uw nieuwe tuin, verzorgen wij ook de verlichting in de tuin. Wij maken een lichtplan compleet op maat en afgestemd op uw tuin. In onze lichtplannen selecteren wij de lichtbronnen, de juiste opbrengst van licht en de uitlichting van de mooiste elementen in de tuin. Daarnaast lichten wij ook met een speelse manier de verschillende paden en looproutes uit. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken, maar kunnen ook afstand werken met door u aangeleverde beeldmaterialen.

tuinaanleg-buro-buiten-almere

Tuinaanleg in Almere

Onze tuinaanleg is compleet maatwerk voor particuliere klanten, bedrijven die betrokken zijn bij stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur.

Over BURO Buiten

Bij Buro Buiten staan wij garant voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke service. In elk project, ongeacht groot of klein, leveren wij maatwerk. Wij stemmen al onze werkzaamheden af op uw persoonlijke wensen en de eigenschappen van uw tuin. Samen creëren wij een tuin die uw verwachtingen overtreffen en aan complete toevoeging is aan uw huis.

Over BURO Buiten

over-Peter-Bouw-tuinaanleg-almere

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van Buro Buiten. Peter is een innovator in het ontwerpen van tuinen. Hij staat dan ook bekend om zijn functionele benadering. Zijn projecten zijn veel te zien op televisie. Deze zelfde projecten zijn een ware toevoeging aan de leefomgevingen van onze klanten.

Over Peter Bouw

werkwijze-van-tuin-aanleg-almere

Werkwijze

Een bezoek aan uw woning is belangrijk voor ons ontwerpproces. Dit stelt ons in staat om een tuin in Almere te creëren die volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en de unieke kenmerken van uw locatie. Zo ontstaat er een ontwerp dat zowel persoonlijk als in harmonie is met uw omgeving.

Werkwijze

Partners-voor-tuinaanleg-in-almere

Partners

BURO Buiten gelooft in de kracht van samenwerking. Voor de realisatie van uw tuinaanleg in Almere bundelen we de krachten met een netwerk van experts. Onze ervaren architecten en specialisten werken zij aan zij om uw tuinproject van idee tot werkelijkheid te brengen, altijd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Groene tuin in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie verlichte borders

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Design buitenverlichting

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.