Groene gevels

BURO BUITEN

Groene gevels

Met een groene gevel kiest u voor een extra duurzame omgeving met gezonde lucht én een prachtig uitzicht. BURO BUITEN helpt u graag bij het realiseren van uw droomproject. Met een architectonisch ontwerp voor uw groene gevel creëren we perfecte balans in uw tuin.

Offerte aanvragen
×

Verleng uw tuin

Voor gezonde lucht en harmonie

Ideale balans creëren

Ideale balans creëren

BURO BUITEN is uw partner in het creëren van de perfecte tuin. We gaan met u in gesprek over het aanleggen van een groene gevel, eventueel in combinatie met complete tuinrenovatie. We gaan voor de perfecte balans tussen groen en comfort in uw tuin. Uw eigen plekje waar u zich compleet thuis voelt. De aanleg van verticale tuinen is enorm in opkomst. En dat is niet voor niets, want een groene gevel biedt veel voordeel. Naast een prachtige uitstraling zorgen planten tegen de gevel voor gezondere lucht. Tevens zorgt het ervoor dat de binnenruimte koeler blijft, doordat de zon de gevel minder opwarmt. Kortom, een groene gevel is mooi én multifunctioneel.

Neem contact op

Focus op duurzaamheid

Focus op duurzaamheid

We vinden het bij BURO BUITEN belangrijk om focus te leggen op duurzaamheid. Een gezonde leefomgeving staat hierbij centraal. Wanneer u kiest voor een groene gevel wilt u wellicht een deel van uw tuin laten bestraten voor een fijne zitplek met uitzicht. We combineren dit met duurzame verlichting, voor een complete update van uw tuin. BURO BUITEN vindt het belangrijk dat uw groene gevel perfect aansluit bij uw wensen en de rest van uw tuin. We bieden een variantie aan plantensoorten die geschikt zijn om tegen uw gevel aan te plaatsen. Samen met de architect bespreken we uw ideeën en stellen we een gedegen plan op. Zo ontstaat de perfecte mix van groen als verlenging van uw huidige tuin.

Neem contact op

Exclusief tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp

We starten met een intakegesprek, waarna we het eerste ontwerp van uw groene gevel en/of gehele tuin maken. Hierbij houden we rekening met de ligging van uw tuin, de bouw van de gevel en het onderhoud. Zo kiest u voor de beste kwaliteit met een tuindesign in een exclusief jasje, dat perfect aansluit bij uw smaak. Bij BURO BUITEN ontwerpen we exclusieve gevels in allerlei stijlen. Van moderne tot weelderige gevels, aan u de keuze. Dit met een onderhoudsvrij karakter, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe groene gevel. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor de mogelijkheden van een groene gevel op maat.

Neem contact op

Groene gevel op maat

Groene gevel op maat

Wilt u een verticale tuin laten aanleggen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een groene gevel bij uw huis? BURO BUITEN geeft u graag advies op maat. Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Contact

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Bijzonder design met innovatieve technieken

Vernuftig & sexy in één

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

BURO BUITEN team

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

BURO BUITEN partners

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.