Groene gevels

BURO Buiten

Groene gevels

Met een groene gevel kiest u voor een extra duurzame omgeving met gezonde lucht én een prachtig uitzicht. BURO Buiten helpt u graag bij het realiseren van uw droomproject. Met een architectonisch ontwerp voor uw groene gevel creëren we perfecte balans in uw tuin.

Offerte aanvragen
×

Verleng uw tuin

Voor gezonde lucht en harmonie

Groene gevel met hortensias

Blauweregen aan de gevel

Ideale balans creëren

De aanleg van verticale tuinen is enorm in opkomst. En dat is niet voor niets, want een groene gevel biedt veel voordeel. Naast een prachtige uitstraling zorgen planten tegen de gevel voor gezondere lucht. Ook zorgt het ervoor dat de binnenruimte koeler blijft, doordat de zon de gevel minder opwarmt. Kortom, een groene gevel is mooi én multifunctioneel. BURO Buiten is uw partner in het creëren van de perfecte tuin. We gaan graag met u in gesprek over het aanleggen van een groene gevel, eventueel in combinatie met een complete tuinrenovatie.

Neem contact op

Pluim bloemen bruin

Focus op duurzaamheid

We vinden het belangrijk om focus te leggen op duurzaamheid. Een gezonde leefomgeving staat hierbij centraal. Wij streven er naar uw groene gevel perfect aan te laten sluiten bij uw wensen en de rest van uw tuin. We bieden een variatie aan plantensoorten die geschikt zijn om tegen uw gevel aan te plaatsen. Samen met de architect bespreken we uw ideeën en stellen we een gedegen plan op. Zo ontstaat de perfecte mix van groen als verlenging van uw huidige tuin.

Neem contact op

Project landelijke tuin in Laren

Exclusief tuinontwerp

We starten met een intakegesprek, waarna we het eerste ontwerp van uw groene gevel maken. Hierbij houden we rekening met de ligging van uw tuin, de bouw van de gevel en het onderhoud. BURO Buiten ontwerpt exclusieve gevels in allerlei stijlen. Van moderne tot weelderige gevels, aan u de keuze. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor de mogelijkheden van een groene gevel op maat.

Neem contact op

bedrijfspand met groene gevel

Groene gevel op maat

Wilt u een verticale tuin laten aanleggen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een groene gevel bij uw huis? BURO Buiten geeft u graag advies op maat. Neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Contact

Vraag een offerte aan

Ervaar de natuur

Op een compleet eigen manier

Buiten loungeset

Natuur & architectuur

Altijd perfect in balans

Tuin met poort

Bijzonder design met innovatieve technieken

Doordacht en vindingrijk

Tuin met planten

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.