daktuin-utrecht

Unieke buitenbelevingen op uw dakterras in Utrecht

Daktuin Utrecht

BURO Buiten blinkt uit in het realiseren van daktuinen in Utrecht. Voor ons maakt de grootte van uw dak geen verschil; elke ruimte biedt een kans op een weelderige, groene buitenruimte. Bent u nieuwsgierig naar een ontwerp voor uw daktuin in Utrecht? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt ontwerp dat compleet is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Contact opnemen
×

VComplete service voor daktuinontwerp en -realisatie

Geniet in elk seizoen van de charme van uw daktuin in Utrecht

Daktuin-utrecht-ontwerpen

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten specialiseren we ons in het ontwerpen van tuinen die passen bij elke denkbare ruimte. We nemen de tijd om naar uw ideeën en wensen te luisteren. Deze combineren wij met onze deskundigheid. Samen met u verkennen wij de mogelijkheden om de tuin naar uw persoonlijke wensen werkelijkheid te maken. Onze aanpak zorgt ervoor dat zowel functionaliteit als visueel in perfecte harmonie zijn in uw toekomstige daktuin.

daktuin-centrum-utrecht

Daktuin

Onze diepgaande ervaring met het ontwerp van daktuinen maakt ons uw ideale partner voor het realiseren van uw ideale dakterras in Utrecht. Heeft u een appartement met een dakterras dat nog niet tot zijn recht komt? Wij zijn enthousiast om samen met u dit potentieel te behalen, waarbij we elk detail van het ontwerp tot de realisatie met de grootste zorg behandelen.

groene-gevels-utrecht

Groene gevels

In het stedelijke landschap winnen verticale tuinen, ofwel groene gevels, steeds meer aan populariteit. Deze gevels bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht maar leveren ook praktische voordelen zoals verkoeling en een verbeterde luchtkwaliteit. Ons team is gespecialiseerd in het realiseren van uw groene gevel dat zowel nuttig als mooi is, waardoor uw gebouw opvalt in de stad.

daktuin-utrecht-buro-buiten

Daktuin in Utrecht

In Utrecht creëren we daktuinen die uniek zijn, volledig aangepast aan zowel de wensen van particulieren als de eisen van zakelijke projecten in stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur.

Over BURO Buiten

Of uw persoonlijke wensen nu liggen bij een uitgestrekte daktuin of een intiem terras. BURO Buiten levert altijd een gepersonaliseerde oplossing. Onze ontwerpen zijn een samenhang van uw persoonlijke smaak en wensen met onze vakkennis. Met als doel om een stukje natuur in de stedelijke omgeving te brengen.

Over BURO Buiten

Peter-Bouw-in-utrecht

Over Peter Bouw

Peter Bouw is het visionaire hart van BURO Buiten en staat bekend om zijn innovatieve aanpak in tuinontwerp. Zijn creaties zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook praktische oplossingen, waarmee hij regelmatig de aandacht trekt op televisie.

Over Peter Bouw

Werkwijze-buro-buiten-utrecht

Onze Werkwijze

Ons proces begint met een bezoek aan uw locatie in Utrecht, een belangrijke stap om uw wensen en de unieke kenmerken van uw daktuin volledig te begrijpen. Dit stelt ons in staat een daktuin te ontwerpen die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet maar deze ook overtreft.

Werkwijze

Partners-buro-buiten-in-utrecht

Partners

In de overtuiging dat samenwerking tot de beste resultaten leidt, werkt BURO Buiten samen met de beste experts in de praktijk. Onze architecten zetten uw droom om in een ontwerp, terwijl onze vakmensen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw daktuinproject in Utrecht.

Partners

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.