tuinaanleg zwolle

Van A tot Z ontzorgt bij de aanleg van uw nieuwe tuin in Zwolle

Tuinaanleg Zwolle

BURO Buiten is uw specialist op het gebied van tuinaanleg in Zwolle. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij luisteren naar uw wensen en behoefte en toveren dit om naar een uniek tuinontwerp. Wij zijn hierin pas tevreden als u dat ook bent. Benieuwd naar de mogelijkheden van tuinaanleg in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Contact opnemen
×

Totale dienstverlening in tuinaanleg

Wij bieden een totale service voor het gehele tuinaanleg proces.

tuinaanleggen-in-zwolle

Tuinontwerp

Bij BURO Buiten staan we bekend om de vormgeving van bijzondere tuinen. Door uw ideeën en wensen te combineren met onze kennis en ervaring creëren we samen uw perfecte tuin. Het traject begint dan ook altijd met een intakegesprek. Dit is voor ons de basis van elk tuinontwerp.

aanleg nieuwe tuin zwolle

Realiseer uw droomtuin

Bij BURO Buiten creëren we tuinen die een verlengstuk zijn van uw woonomgeving. Uw tuin krijgt een volledig unieke uitstraling die past bij uw wensen en ideeën. Hiervoor werken we enkel samen met echte vaklui die hart hebben voor hun vak.

verlichting tuin aanleg zwolle

Creëer een lichtplan

BURO Buiten verzorgt ook de verlichting van uw tuin. Onze maatwerk lichtplannen zorgen voor een optimale verlichting van uw tuin. Hierbij focussen wij ons extra op de speciale elementen en wandelpaden. We komen graag een keer bij u langs zodat ons lichtplan volledig aansluit op uw tuin.

tuinaanleg buro buiten zwolle

Tuinaanleg in Zwolle

100% maatwerk voor particulieren en zakelijke partners.

aanleggen tuin zwolle

Over BURO Buiten

BURO Buiten staat garant voor kwaliteit, innovatie en persoonlijkheid. Iedere opdracht, ongeacht het formaat, wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Uiteraard nemen we hierbij ook de afmetingen van de tuin mee. Samen creëren we de tuin die uw verwachtingen overtreft. Uw tuin wordt zo een echte meerwaarde van uw woning.
Over BURO Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg zwolle

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de grondlegger van BURO Buiten. Door zijn innovatie tuinontwerpen is Peter inmiddels een bekende naam in de branche. Naast zijn innovatieve blik staat peter ook bekend om zijn functionele en visuele benadering. Mede hierdoor zijn de ontwerpen van Peter geregeld op tv te bewonderen.
Ontdek meer over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg zwolle

Onze aanpak

Wij komen graag bij u thuis langs in Zwolle. Naast dat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat is dit ook een belangrijk onderdeel van ons ontwerpproces. Dit stelt ons in staat om met u in gesprek te gaan over uw specifieke wensen en verschillende aspecten van uw tuin in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we een persoonlijk ontwerp creëren dat volledig aansluit op uw wensen en tegelijkertijd is afgestemd op de mogelijkheden van uw tuin.
Onze werkwijze

Partners voor tuinaanleg in zwolle

Onze Partners

Bij BURO Buiten geloven we in de kracht van samenwerken. Voor de aanleg van uw tuin in Zwolle werken we samen met een nauwkeurig geselecteerde groep professionals. Onze architecten en specialisten zorgen samen voor een inspirerende buitenbeleving. Hierbij wordt altijd gelet op de kwaliteit en duurzaamheid van uw tuin.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur zwolle

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en Architectuur zwolle

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort zwolle

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.