BURO BUITEN diensten

BURO Buiten

Diensten

BURO Buiten is uw partner op het gebied van tuinaanleg en tuinrenovatie, zowel voor particulieren als zakelijk. Onze architecten gaan graag met u in gesprek over de wensen voor uw tuin. We adviseren u op het gebied van tuinontwerp, tuinverlichting en beplanting. Ook voor bijzondere projecten zoals groene gevels en daktuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Van ontwerp tot realisatie, neem contact met ons op voor uw exclusieve tuin met duurzaam karakter.

Neem contact op
×

BURO Buiten voor uw exclusieve tuin

Bijzonder, gebalanceerd én duurzaam

Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

Met tuinarchitectuur verbindt u binnen en buiten met elkaar. Een perfecte balans tussen natuur, design, interieur en exterieur. Ervaar rust en ruimte in een sfeervol geheel. Iedere dag opnieuw maximaal genieten van uw tuin.

Tuinontwerp

Tuin laten ontwerpen

Compleet tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen, daarvoor kunt u terecht bij onze architecten. Aan de hand van een brainstormsessie maken we inspirerende moodboards en laten we u zien wat de mogelijkheden zijn qua styling en functies.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

We realiseren uw droomtuin naar aanleiding van het perfecte tuinontwerp. Door een zorgvuldig samengesteld projectteam met ieder zijn eigen specialisatie zorgen we voor perfectie tot in de kleinste details.

Beplantingsplan

Beplantingsplan

Welke planten komen het beste tot hun recht op welke plek in de tuin? Met het beplantingsplan bepalen we welke planten waar geplant of gezaaid worden. Ook kijken we welke beplanting hergebruikt kan worden.

Veranda's op maat

Tuinverlichting

Met goede buitenverlichting geniet u altijd van uw tuin, ook wanneer het zonnetje onder is. Winter en zomer. Bovendien is het functioneel. Kies voor duurzame tuinverlichting die aansluit bij de inrichting en ligging van uw tuin.

Tuinelektra

Groene gevels

Een groene gevel zorgt voor een duurzame uitstraling en voor meer gezonde lucht in uw tuin. Naast een prachtig groen schouwspel zorgt het tevens voor isolatie van de binnenruimte. In een nazomer zit u er comfortabel bij.

Luxe buitendouches

Daktuinen

Een daktuin biedt uitkomst voor iedereen die een groener uitzicht wil op hoog niveau. Ga voor een gevarieerde mix aan zuurstofrijke planten en combineer eventueel met een zitje en tafeltje op uw dakterras.

Tuinberegening BURO Buiten

Tuinberegening

Tuinberegening is essentieel om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet. Het zorgt ervoor dat uw planten altijd voldoende water krijgen, zelfs tijdens droge periodes.

Luxe tuin BURO BUITEN

Thuis in eigen tuin

Uw tuin is het belangrijkste plekje rondom huis. Een plek waar u zich thuis wilt voelen op ieder moment van de dag. BURO Buiten realiseert een tuin perfect afgestemd op uw wensen. Bekijk alvast onze eerdere projecten voor inspiratie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw tuin.

Vrijblijvend gesprek plannen

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.