Daktuinen

Exclusieve ontwerpen voor een heerlijke tuin

Tuinontwerp Bunnik

BURO Buiten is uw partner op het gebied van tuinontwerp in Bunnik. Wat u mag verwachten? De beste mix tussen groen, zitplekken en fijne extra’s. Ideale lijnenspellen en functionaliteit. Een droomtuin compleet afgestemd op uw wensen.

Contact opnemen
×

Van stadstuin tot landelijke villatuin

Een sfeervol geheel met ontwerp & realisatie

Tuinarchitect in Bunnik

Tuinarchitect

BURO Buiten is gespecialiseerd in uniek tuinontwerp in Bunnik. We combineren uw wensen met onze suggesties en creëren zo een bijzondere plek. Wat dacht u bijvoorbeeld van extra’s als een zwemvijver of buitendouche? Een veranda of tuinkamer? Dat kan allemaal.

Tuinontwerp in Bunnik

Tuinontwerp

Balans staat bij ons centraal. Daarom zetten we in op sterke lijnenspellen en een naadloze aansluiting van buiten op binnen. Zo wordt de tuin een verlengde van uw huis. Met onze tuinarchitectuur en tuinontwerp in Bunnik gaat u voor een prachtig schouwspel.

Tuinaanleg Bunnik

Tuinaanleg

Naast het design zorgen we bij BURO Buiten ook voor de realisatie van uw tuin in Bunnik. Zo gaan we voor een tastbaar geheel en de perfecte beleving, waar u direct van kunt genieten. Voel u thuis in eigen tuin!

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Bunnik

Adembenemende designs voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Door de jaren heen hebben we bij BURO Buiten al heel wat tuinen ontworpen en aangelegd. Stuk voor stuk uniek, een buitenbeleving waarbij design, techniek en comfort in balans zijn. Voor tuinontwerp in Bunnik zit u goed bij ons creatieve team..

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is de buitenvisionair Peter Bouw. Het ontwerpen van tuinen is zijn passie en altijd weer is hij gedreven om exclusieve designs te realiseren. U gaat voor een tuin waar u van droomt én waarin u wegdroomt.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Graag gaan we met u om de tafel zitten om uw tuinontwerp in Bunnik te bespreken. We maken een eerste schets, bespreken die met u en finetunen het design daarna tot in de kleinste details alvorens we starten met de realisatie.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

We vinden het belangrijk om de beste specialist op de juiste plek te zetten. Daarom werken we samen met partners, ieder met hun eigen specialisatie. Van elektriciens tot hoveniers en grondwerkers, ons op maat samengestelde projectteam voldoet aan de hoogste maatstaven.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.