Tuinarchitect Arnhem

Creatie van unieke lijnenspellen

Tuinarchitect Arnhem

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Arnhem en omgeving. Graag denken we mee over een uniek concept en vertalen we uw wensen in een realiseerbaar plan. Van design tot uitvoering, zodat u die bijzondere tuin krijgt waarin u wegdroomt. Neem contact met ons op voor de creatie van uw buitenruimte.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Voor balans in uw tuin

Tuinarchitect in Arnhem

Tuinarchitectuur

BURO Buiten weet uw visie en wensen perfect te vertalen naar tuinarchitectuur in Arnhem van het hoogste niveau. Of u nu een compacte stadstuin of een grote villatuin heeft. We zetten gebalanceerde lijnenspellen centraal en gaan voor een combinatie van natuurpracht en comfort.

Tuinontwerp in Arnhem

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Arnhem komt graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw tuin en wensen. We kijken welke planten we kunnen hergebruiken en waar de looppaden en zitplekken goed tot hun recht komen. We presenteren u een eerste schets van het tuinontwerp.

Tuinaanleg Arnhem

Tuinaanleg

Nadat het architectonische tuinontwerp vaststaat, gaan we aan de slag met de realisatie. Daarvoor kunt u rekenen op ons gespecialiseerde projectteam. Laat uw tuin werkelijkheid worden en geniet voortaan eindeloos van uw frisse buitenomgeving.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Arnhem

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten mag u ervan uitgaan dat u geniet van de beste tuinarchitectuur in Arnhem en omgeving. Luxe ontwerpen, comfort, lijnenspellen, u gaat voor een buitenruimte zoals u die nog niet eerder heeft gezien. We bieden tuinontwerp vanuit een heldere visie.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De grondlegger van BURO Buiten is Peter Bouw. Een echte buitenvisionair die regelmatig op televisie te zien is voor het delen van zijn ideeën. Wellicht heeft u zijn stijlvolle tuinontwerpen met bijzondere details al eens voorbij zien komen.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We vinden het belangrijk om uw wensen te vertalen naar een uitvoerbaar plan. We kijken naar wat u zou willen en welke mogelijkheden uw tuin biedt. Nadat we ons plan voor tuinarchitectuur in Arnhem aan u voorgelegd hebben, gaan we over tot realisatie.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten is de juiste professional op de beste plek te vinden. We werken samen met preferred partners, ieder met hun eigen specialiteit. Van hoveniers tot elektriciens en stratenleggers, we hanteren de hoogste maatstaven en gaan voor kwaliteit.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.