Tuinontwerp Den Haag

Exclusieve tuinen vanuit een heldere visie

Tuinontwerp Den Haag

BURO Buiten is uw partner voor tuinontwerp in Den Haag. Of u nu een compacte stadstuin of een grote buitenruimte heeft, we gaan voor exclusieve designs die perfect aansluiten op uw wensen. Neem contact met ons op.

Contact opnemen
×

Totaalconcept voor uw tuin

Unieke designs met realisatie

Tuinarchitect Den Haag

Tuinarchitectuur

Onze tuinarchitect komt graag bij u langs voor uw tuinontwerp in Den Haag. Na een brainstorm weten we perfect hoe we uw tuin in balans kunnen brengen. Hierbij zetten we niet alleen in op nieuwe tuinelementen, maar kijken we ook zeker naar hergebruik van bijvoorbeeld planten, bomen en tegels

Tuinontwerp in Den Haag

Tuinontwerp

Een comfortabele tuin waarin u zich compleet thuis voelt, dat is wat u van ons tuinontwerp in Den Bosch mag verwachten. We vertalen uw wensen naar een uitvoerbaar plan. Een design dat perfect aansluit bij uw wensen, zodat uw buitenruimte een verlenging wordt van het huis.

Tuinaanleg Den Haag

Tuinaanleg

BURO Buiten verzorgt naast het design ook de realisatie van uw kersverse droomtuin. Zo wordt een plan werkelijkheid en kunt u al snel genieten van uw exclusieve buitenruimte. We streven naar complete ontzorging.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp in Den Haag

Uniek design voor particulieren, planologisch adviseurs en stadsontwikkelaars

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten hebben we een heldere gedachtegang, die terug te vinden is in onze tuinontwerpen in Den Haag. Dit uiteraard in combinatie met uw wensen. Na een gezamenlijke brainstorm vertalen we uw en onze visie naar een exclusief en technisch haalbaar concept.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De oprichter van BURO Buiten is Peter Bouw. Door de jaren heen heeft hij al heel wat prachtige designs neergezet, die meer dan eens ook op televisie te zien zijn geweest. Hij streeft naar tuinen die in balans zijn, met focus op perfecte lijnenspellen.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

We komen graag bij u langs voor uw tuinontwerp in Den Haag. We halen uw wensen naar boven aan de hand van een brainstorm, om u vervolgens een concept voor te stellen. Dit finetunen we totdat u tevreden bent. Daarna realiseren we uw gloednieuwe tuin.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten werken we samen met preferred partners. Daardoor kunnen we de beste vakspecialist altijd op de juiste plek zetten. Van hoveniers tot stratenlegger en elektromonteurs, we hanteren de hoogste maatstaven en streven zo naar het beste resultaat.

Partners

Vraag offerte aan

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.