Tuin laten ontwerpen

BURO BUITEN op RTL4:

Van Woonvilla tot Droomvilla!

• Bij een prachtige villa hoort natuurlijk een droomtuin. In het RTL4 programma Van Woonvilla naar Droomvilla maakt u kennis met de meest perfecte tuinen, ontworpen en gerealiseerd door BURO BUITEN. Met focus op lijnenspel, balans en natuurbehoud geven we een inkijk in de kracht achter ons architectenbureau.

Offerte aanvragen
×

Via meanderende paden van de voordeur naar de leeftuin

Architect en oprichter van BURO BUITEN, Peter Bouw, leidt u in het TV-programma Van Woonvilla tot Droomvilla rond in de door ons gerealiseerde tuinen. Zo ontdekt u de route van de voordeur via mooie en functionele paden naar de leeftuin. Met bomen en planten op de juiste plekken, groene privacy biedende afscheiding en fijne terrassen maakt BURO BUITEN van uw tuin een thuis.

BURO BUITEN verrast u in meerdere afleveringen met exclusieve tuinarchitectuur, waaronder seizoen 8 – aflevering 1, 6 & 8, seizoen 9 – aflevering 8 en seizoen 10 – aflevering 1 & 4. Aflevering gemist? Kijk terug via Vanwoonvillanaardroomvilla, Videoland, RTL XL en NLZIET.

TV-TIP: Het (10e) jubileumseizoen van de populaire show Van Woonvilla naar Droomvilla is vanaf zondag 5 september 2021 om 17.30 uur te zien op RTL4.

Verbinding tussen binnen en buiten

Tijdens de bouw is het slim om al na te denken over de architectuur van de tuin. Zo geeft villa-eigenaresse Sylvia Bruning in het programma Van Woonvilla naar Droomvilla aan dat ze op zoek waren naar een gespecialiseerde architect die de wensen voor de tuin kon laten aansluiten bij hun huis.

‘Die hebben we gevonden, Peter Bouw’, aldus de enthousiaste Sylvia. ‘En Peter was echt fantastisch om een tuin te ontwerpen die past bij deze woning’, zo sluit ze af. Een droomtuin die ideaal in lijn ligt met de vormen en uitstraling van het huis én de wensen van Sylvia. Beoordeel zelf in dit fragment van RTL4 wat u ervan vindt, Peter neemt u namelijk mee in een reis door deze prachtige villatuin!

De werkwijze van BURO BUITEN

Ziet u zo’n droomtuin ook wel zitten en bent u benieuwd hoe een samenwerking met BURO BUITEN in z’n werk gaat? Daar vertellen we u graag meer over. We bieden een totaalpakket voor uw tuin op maat.

We starten met een inspirerend intakegesprek waarbij we gaan brainstormen en een analyse maken van omgevingsfactoren, zoals geografische ligging, grondsoorten en zichtlijnen. We ontdekken uw favoriete stijl(en) en gewenste functies. We hebben tevens duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zullen waar mogelijk gezonde planten en bomen herbruiken.

Daarna maken we een eerste schetsontwerp. Dat spreken we met u door en op basis daarvan zetten we de puntjes op de i. Nu maken we het definitieve ontwerp met kostenraming.

Tijd om aan de slag te gaan met de realisatie van uw exclusieve tuin. Tuinarchitect Peter Bouw stuurt het proces aan en zet de beste vakspecialisten in om uw tuin tot in de kleinste details te perfectioneren. Zo loopt uw tuinrealisatie volgens schema en ontwerp en geniet u binnen de kortste keren van de tuin die u altijd al wilde hebben!

Realiseer uw villatuin met BURO BUITEN en Peter Bouw!

Inspiratie opgedaan in Van Woonvilla tot Droomvilla op RTL4, of de tuinrondleidingen bekeken in een van onze filmpjes? Wellicht ziet u uzelf al zitten in uw nieuw gestylde tuin. Begrijpen we bij BURO BUITEN maar al te goed! Daarom nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen over uw toekomstige tuinproject.

Ook wanneer u twijfelt over de kosten of de mogelijkheden van uw tuin bent u bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag doen we u verbazen over wat we allemaal kunnen realiseren, of dat nu om gigantische villatuinen, stadstuinen of dakterrassen gaat.

Neem contact op

Meer BURO BUITEN op RTL4

Van Woonvilla tot Droomvilla!

Vraag offerte aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.