tuinaanleg-arnhem-buro-buiten (1)

Van de eerste schetsen tot aan de aanleg van uw tuin in Arnhem

Tuinaanleg Arnhem  

Buro Buiten is dé expert voor tuinaanleg in Arnhem. Wij zijn uitgerust om elke uitdaging aan te gaan met een tuinontwerp dat perfect past bij uw behoeften en het formaat van uw tuin. Samen met onze expertise realiseren wij de tuin compleet naar uw wensen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking!

Contact opnemen
×

Complete service voor tuinaanleg

Wij verzorgen alle fasen van tuinaanleg, volledig op maat.

tuinaanleggen in arnhem

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Nadat we duidelijk hebben wat u voor ogen heeft, gebruiken we onze expertise om uw nieuwe tuin te ontwerpen. Of u nu gaat voor een Mediterraanse flair of een traditioneel landelijke uitstraling, wij brengen elke gewenste stijl tot leven.

aanleg nieuwe tuin arnhem

Tuinaanleg

Na de ontwerpfase beginnen we met de aanleg van uw tuin. Uw ontwerp wordt helemaal aangepast aan uw specifieke wensen. Tijdens de aanleg houden wij nauw contact met u en zorgen onze geselecteerde partners ervoor dat elk aspect van het ontwerp zorgvuldig wordt gerealiseerd.

verlichting tuin aanleg arnhem

Lichtplan

Naast de aanleg van tuinen, verzorgt Buro Buiten ook de verlichting. Samen met u en onze partners kiezen we geschikte verlichting uit. Onze lichtplannen houden rekening met alle belangrijke kenmerken van uw tuin, waaronder looppaden en speciale accenten, zodat uw tuin ook ’s avonds een genot is om in te verblijven.

tuinaanleg buro buiten arnhem

Tuinaanleg in Arnhem

Onze werkwijze is opgebouwd uit uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Over BURO Buiten

Kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering zijn de pijlers van Buro Buiten. Elk project, of het nu groot of klein is, benaderen wij met maatwerk. Hierbij komen uw wensen en onze kennis samen om de tuin waar u van droomt te creëren.
Meer over Buro Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg arnhem

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van Buro Buiten, staat bekend om zijn vernieuwende benadering van tuinontwerp, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Zijn projecten zijn regelmatig te zien op televisie en dragen bij aan de verrijking van woonomgevingen.
Leer Peter Bouw beter kennen

werkwijze van tuin aanleg arnhem

Onze werkwijze

Persoonlijk contact is belangrijk voor Buro Buiten. Daarom bezoeken we u graag thuis in Arnhem om uw wensen en ideeën uitvoerig te bespreken. We evalueren ook zorgvuldig de mogelijkheden van uw tuin om een ontwerp te maken dat volledig aansluit bij uw voorkeuren en de unieke eigenschappen van uw woning.
Ontdek onze aanpak

Partners voor tuinaanleg in arnhem

Partners

Samenwerking staat centraal bij Buro Buiten. Voor tuinaanleg in Arnhem werken wij met een team van ervaren professionals. Onze architecten en tuinspecialisten werken samen om een tuinproject te realiseren dat uw verwachtingen niet alleen waarmaakt, maar ook overtreft, met duurzaamheid en perfectie als kernwaarden.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur arnhem

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Tuinaanleg arnhem grind

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort arnhem

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.