tuinaanleg den haag

Tuinontwerp tot tuinaanleg van uw tuin in Den Haag

Tuinaanleg Den Haag

Buro Buiten is dé expert op het gebied van tuinaanleg in Den Haag. Het formaat van uw tuin is voor ons geen enkel probleem. Wij nemen uw wensen mee in een eerste tuinontwerp en na uw akkoord realiseren wij deze binnen aanzienlijke tijd. Ontdek de mogelijkheden die wij u bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek!

Contact opnemen
×

Complete dienstverlening in tuinaanleg

Volledige service van ontwerp tot aan de laatste details van de aanleg

tuinaanleggen in den haag

Tuinontwerp

Ons specialisme ligt bij het ontwerpen van tuinen. De ideeën en inspiratie die wij krijgen van uw tuin brengen wij samen met uw persoonlijke wensen. Dit wordt compleet met u afgestemd tot in de allerlaatste details. Ons proces begint met een intakegesprek. Hierin bespreken wij de eigenschappen van uw tuin, zoals bijvoorbeeld de ligging en de huidige beplanting. Wij ontwerpen tuinen in allerlei verschillende stijlen. Van strak en modern naar de stijlen die meer overvloed hebben.

aanleg nieuwe tuin den haag

Tuinaanleg

Wij creëren tuinen die naadloos aansluiten op uw woning. De beleving van uw tuin wordt compleet uniek en is helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit is tot in de allerkleinste details. Wij werken samen met een selecte groep partners. Deze partners ondersteunen ons in het inrichten en aanleggen van uw nieuwe tuin. Zo hebben wij partners die ons ondersteunen in beplanting, bestratingen en het opbouwen van luxe elementen zoals buitensauna’s.

verlichting tuin aanleg den haag

Lichtplan

Naast het aanleggen van de nieuwe tuin bij uw woning, verzorgen wij ook de verlichting. Wij maken een lichtplan op maat en afgestemd op het tuinontwerp. In deze ontwerpen nemen wij onder andere lichtbronnen, stroompunten en het uitlichten van elementen mee. Ook is het belangrijk voor de veiligheid en het behoud van uw tuin om de looppaden uit te lichten. Ook voor een lichtplan komen wij graag een keer langs. Ook kunnen wij op afstand werken. Dan vragen wij u om specifieke foto’s en video’s te maken van uw tuin, zodat wij ons ontwerp kunnen maken.

tuinaanleg buro buiten den haag

Tuinaanleg in Den Haag

De tuinaanleg bij Buro Buiten is een service die compleet op maat gemaakt wordt voor particulieren en bedrijven in stadsontwikkeling en landschapsarchitectuur.

over buro buiten tuinaanleg den haag

Over BURO Buiten

Bij Buro Buiten staat kwaliteit, innovatie en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Elk project, groot of klein, wordt op maat afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarnaast nemen wij de afmetingen en eigenschappen van uw tuin mee in de werkzaamheden. Samen met u maken wij de tuin die uw verwachtingen overtreft en een toevoeging aan uw woning is.

Over BURO Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg den haag

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter en eigenaar van Buro Buiten. Peter staat bekend om zijn innovatieve tuinontwerpen. Daarnaast is hij ook bekend geworden om zijn functionele benadering. Zijn ontwerpen zijn dan ook regelmatig te zien op televisie.

Over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg den haag

Onze werkwijze

Wij komen graag bij u langs. Dit bezoek is namelijk een belangrijke stap voor ons ontwerpproces. Hierdoor kunnen wij namelijk een tuin creëren die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen en ook de unieke aspecten van uw tuin. Zo maken wij een tuin die in harmonie is met uw woning.
Werkwijze

Onze Partners

Buro Buiten staat voor de kracht van samenwerking. Voor het realiseren van uw tuin in Den Haag werken wij samen met een selecte groep partners. Onze ervaren specialisten werken nauw samen om uw tuinaanleg van ontwerp naar realiteit te brengen. Dit doen zij altijd met een oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur den haag

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en Architectuur den haag

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort den haag

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.