tuinaanleg Haarlem

Van het eerste ontwerp tot de creatie van uw tuin in Haarlem.

Tuinaanleg Haarlem

BURO Buiten is uw deskundige partner voor tuinaanleg in Haarlem. Voor ons is geen uitdaging te groot of klein. We luisteren naar uw specifieke wensen en verwerken dit in een op maat gemaakt tuinontwerp die vervolgens op professionele wijze wordt aangelegd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinaanleg in Haarlem? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact opnemen
×

Volledig ontzorgt bij de aanleg van uw tuin

Wij nemen alle aspecten van tuinaanleg voor u uit handen.

tuinaanleggen in Haarlem

Laat uw tuin ontwerpen

Bij BURO Buiten houden we ons bezig met het creëren van unieke tuinen die naadloos aansluiten bij uw wensen. Uw ideeën en voorkeuren vormen samen met onze vakkennis de bouwstenen voor een tuin die aansluit bij uw huidige woonomgeving. Zo creëren wij exclusieve tuinen in diverse stijlen, van strak modern tot traditioneel landelijk.

aanleg nieuwe tuin haarlem

Uw nieuwe tuin aan laten leggen

Bij BURO Buiten ontwerpen we tuinen die een verlengstuk vormen van uw woning. Ons unieke design is volledig afgestemd op uw individuele wensen. Samen met zorgvuldig geselecteerde partners zorgen we voor de gedetailleerde en professionele uitvoering van uw tuinproject.

verlichting tuin aanleg haarlem

Lichtplan

BURO Buiten regelt naast het aanleggen van de tuin ook de verlichting. Onze lichtplannen worden altijd speciaal op maat gemaakt. Zo zorgen voor een ideale belichting van de belangrijkste elementen uit uw tuin en zorgen we ervoor dat de looppaden veilig kunnen worden bewandeld.

tuinaanleg buro buiten haarlem

Tuinaanleg in Haarlem

Maatwerk gebaseerd op specifieke wensen vanuit de klant.

over buro buiten tuinaanleg haarlem

Over BURO Buiten

Bij BURO Buiten besteden we veel aandacht aan kwaliteit, innovatie en persoonlijke service. Al onze projecten zijn 100% maatwerk, ongeacht de grote. Binnen onze service combineren wij uw persoonlijke wensen met de mogelijkheden van uw tuin. Zo creëren we samen een tuin die volledig voldoet aan uw verwachtingen en echte toevoeging is aan uw woning.

Leer ons kennen

over Peter Bouw tuinaanleg haarlem

Over Peter Bouw

Peter Bouw, de oprichter van BURO Buiten, staat bekend als een toonaangevende vernieuwer in tuinontwerp, met een focus op zowel functionaliteit als esthetiek. Zijn unieke en sfeervolle projecten worden dan ook regelmatig op televisie vertoond.
Meer over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg haarlem

Onze werkwijze

Persoonlijk contact staat bij BURO Buiten hoog in het vaandel. Mede hierom komen we dan ook graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Daarnaast voeren wij op locatie graag een kleine inspectie uit om de mogelijkheden van uw tuin in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons ontwerp volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen, rekening houdend met de unieke aspecten van uw tuin.
Werkwijze

Partners voor tuinaanleg in haarlem

Onze Partners

Bij BURO Buiten staat samenwerking centraal. Voor de tuinaanleg in Haarlem werken wij samen met ons team van professionele vaklieden. Onze architecten en tuinexperts creëren samen een uniek tuinproject dat voldoet aan al uw wensen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met duurzaamheid en wordt perfectie tot in details nagestreefd.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur haarlem

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en Architectuur haarlem

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort haarlem

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.