tuinaanleg utrecht

Van het eerste ontwerp tot de realisatie van uw tuin in Utrecht

Tuinaanleg Utrecht 

BURO Buiten is dé specialist in tuinaanleg in Utrecht. Voor ons is geen project te groot of te klein; wij verwerken uw persoonlijke voorkeuren in een uniek tuinontwerp. Hiermee brengen wij uw ideale tuin tot leven. Ontdek de mogelijkheden van tuinaanleg in Utrecht en neem vrijblijvend contact op voor advies.

Contact opnemen
×

Volledige dienstverlening in tuinaanleg

Wij bieden een complete service voor alle stappen van tuinaanleg.

tuinaanleggen in utrecht

Ontwerp uw tuin

Bij BURO Buiten zijn we professionals in het vormgeven van bijzondere tuinen. Samen brengen we uw visie en onze kennis samen tot een tuin die uw thuis aanvult. Elk tuinontwerp begint met een persoonlijk gesprek, waarbij we kijken naar aspecten zoals de positie en het onderhoud van uw tuin. Wij ontwerpen unieke tuinen in diverse stijlen, variërend van minimalistisch modern tot rijk en klassiek. Na uw akkoord op het tuinontwerp gaan we over op het realiseren van uw nieuwe tuin.

aanleg nieuwe tuin utrecht

Realiseer uw droomtuin

Bij BURO Buiten creëren wij tuinen die naadloos aansluiten bij uw woonomgeving. Uw tuin wordt een persoonlijke ruimte die precies past bij uw voorkeuren. Met de hulp van onze geselecteerde partners zorgen we dat elke centimeter van uw tuin zorgvuldig wordt vormgegeven. Dit omvat alles van plantkeuze en bestrating tot de aanleg van luxe zwembaden en wellness elementen zoals hottubs of sauna’s.

verlichting-tuin-aanleg-utrecht

Creëer een lichtplan

Ons werk stopt niet bij de tuinaanleg; Buro Buiten verzorgt ook de tuinverlichting. Onze op maat gemaakte lichtplannen verlichten uw tuin optimaal, accentueren bijzondere elementen en markeren paden op een sfeervolle manier. We komen graag bij u langs in Utrecht om de mogelijkheden te bespreken, maar kunnen ook op basis van uw foto’s en video’s te werk gaan. 

tuinaanleg buro buiten
utrecht

Tuinaanleg in Utrecht

Onze dienstverlening is helemaal toegespitst op de wensen van particulieren en zakelijke klanten die betrokken zijn bij de inrichting van de stedelijke of landelijke omgeving.

Over BURO Buiten

BURO Buiten staat synoniem voor topkwaliteit, vernieuwing en persoonlijke benadering. Of het project nu groot of klein is, we leveren altijd maatwerk. Dit wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen en de kenmerken van uw tuin. Zo wordt er een overtreffende tuinervaring gemaakt die een verlengstuk vormt van uw woning.

Meer over BURO Buiten 

over Peter Bouw tuinaanleg utrecht

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter en eigenaar van BURO Buiten. Door zijn vernieuwende en functionele tuinontwerpen is hij inmiddels een bekende naam binnen de tuinarchitectuur. De tuintonwerpen van Peter zijn dan ook geregeld te bewonderen op televisie.
Ontdek meer over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg utrecht

Onze aanpak

Een persoonlijke kennismaking bij u thuis in Utrecht is een belangrijk onderdeel van ons ontwerpproces. Dit zorgt ervoor dat we een tuin kunnen ontwerpen die helemaal in lijn is met uw wensen en perfect past bij de unieke eigenschappen van uw locatie, wat resulteert in een harmonieus en persoonlijk ontwerp.
Bekijk hoe wij te werk gaan

Partners voor tuinaanleg in utrecht

Onze Partners

Samenwerking is het hart van BURO Buiten. Voor de tuinaanleg in Utrecht schakelen we een netwerk van vakbekwame partners in. Onze architecten en specialisten werken nauw samen om van uw tuinproject een inspirerend succes te maken, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.
Ontmoet onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur utrecht

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Natuur en Architectuur utrecht

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort utrecht

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.