Daktuinen

Rust, schoonheid & balans in uw unieke tuin

Tuinarchitect Alkmaar

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Alkmaar en omgeving. En daarbij gaan we verder dan ontwerp, want ook de realisatie nemen we voor u uit handen. Zo weet u zeker dat uw tuin tot in de kleinste details geperfectioneerd is. Of dat nu gaat om een compacte stadstuin of een enorme villatuin.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Tuinarchitectuur in balans

Tuinarchitect in Alkmaar

Tuinarchitectuur

Met BURO Buiten kiest u voor tuinarchitectuur waar u zich goed bij voelt. Onze tuinarchitect in Alkmaar zet uw visie om in een creatief design dat technisch gezien ook aan de hoogste eisen voldoet. Gebaseerd op perfecte lijnenspellen die passen bij uw wensen.

Tuinontwerp in Alkmaar

Tuinontwerp

Een architectonische tuin begint met een strak tuinontwerp. Elke tuin, groot of klein, ontwerpen we op basis van gebalanceerde elementen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo worden de binnen- en buitenomgeving door elkaar versterkt en geniet u in uw droomtuin.

Tuinaanleg Alkmaar

Tuinaanleg

Uw nieuwe tuin dient ook aangelegd te worden en ook daarvoor bent u bij BURO Buiten aan het juiste adres. We selecteren een gespecialiseerd projectteam om de tuinarchitectuur in Alkmaar om te zetten tot een wezenlijk plaatje.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Alkmaar

Unieke tuinontwerpen voor particulieren, stadsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

Onze tuinarchitect in Alkmaar gaat voor de meest unieke buitenruimtes zoals u ze nog niet eerder ontdekt heeft. Een centrale plek waar rust, schoonheid en balans perfect met elkaar verweven worden. Uw wensen worden realiteit.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

De grondlegger van BURO Buiten is Peter Bouw, een uitstekende architect en buitenvisionair die ook regelmatig op tv te zien is. Geen idee is hem te gek, je kunt de meest bijzondere tuinarchitectuur van hem verwachten.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Alkmaar gaat het gesprek met u aan om uw wensen perfect te vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp. We doen een omgevingsanalyse en finetunen het design. Daarna gaan we aan de slag met de realisatie van uw tuin.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt samen met preferred partners die ieder hun eigen specialiteit hebben. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Denk aan ervaren elektriciens, stratenleggers en hoveniers, die voldoen aan de hoogste maatstaven.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.