Klassieke tuin BURO Buiten vd Craats

Tuinarchitectuur, ontwerp & realisatie

Klassieke tuin op de Veluwe

BURO Buiten heeft een mediterrane sfeer gecreëerd door het gebruik van Italiaanse vormgeving en materialen.

Vraag offerte aan
×

BURO Buiten

Klassieke tuin op de Veluwe

Klassieke tuin BURO Buiten

mooie klassieke tuin BURO buiten

KLASSIEKE TUIN

Deze klassieke tuin op de Veluwe is geïnspireerd op de Italiaanse architectuur. De klanten brengen veel tijd door op Mallorca en wilden deze mediterrane sfeer ook in hun eigen achtertuin voelen. De mediterrane sfeer is doorgetrokken in de beplanting, de bestrating en in de grindkeuze.

De entree naar de woning is kasteelachtig en de vormgeving is symmetrisch neergezet waardoor er een verrassend en speels lijnenspel is ontstaan.

Vraag offerte aan

betegeling klassieke tuin BURO buiten

DE BETEGELING

Om de mediterrane sfeer in de tuin te benadrukken is gebruik gemaakt van symmetrie. Het ronde grindpad ondersteunt de vormgeving van de woning. Daarnaast krijgt de woning een zachte en rustgevende uitstraling door de architectonische inzet van struikgewas en beplanting.

Vraag offerte aan

fontein klassieke tuin BURO buiten

SPIEGELVIJVER

De spiegelvijver past naadloos bij de mediterrane sfeer in de tuin. De woning loopt symmetrisch aan de rijen Italiaanse zuil coniferen wat de sfeer benadrukt. Daarnaast kaderen de coniferen de spijgelvijver wat een intieme en rustige uitstraling met zich meebrengt. Wilt u ook een tuin die voldoet aan al uw wensen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

elegant gazon klassieke tuin BURO buiten

ZUIDELIJKE ACCENTEN

Bij een Italiaanse tuin hoort een Koetshuis. Deze is op een slimme manier gepositioneerd waardoor er een binnenplaats is ontstaan. Op de binnenplaats kunnen de bewoners ontspannen bij het zwembad en de jacuzzi. De sfeervolle krachtige tegels met zuidelijke accenten maken van de binnenplaats één geheel.

Vraag offerte aan

grote bloempotten klassieke tuin BURO buiten

STATEMENT BLOEMPOTTEN

De bijpassende potten in de juiste verhouding zijn een verassend element in de tuin. De bloempotten verzachten de noodzakelijke bestrating rondom het bijgebouw. Door de juiste afstand te kiezen tussen de bloempotten wordt ruimte gecreëerd. De potten bieden daarnaast privacy voor het bijgebouw maar blokkeren het uitzicht van het gebouw niet.

Neem contact op

bloemenperk klassieke tuin BURO buiten

DE BEPLANTING

Bij het ontwerp van de tuin is gekozen voor weelderige beplanting. Er is gebruik gemaakt van veel verschillende soorten kleurige planten en struiken om de mediterrane sfeer te benadrukken. De bloempotten die zijn gebruikt passen door materiaalkeuze naadloos in de tuin. Om deze mediterrane tuin helemaal af te maken is er een element van levend water toegevoegd. BURO Buiten heeft op natuurlijke wijze hoogte gecreëerd waar een imposante waterval zijn weg naar beneden vindt.

Vraag offerte aan

poort van bomen klassieke tuin BURO buiten

DE DOORGANG

In de tuin is een architectonische doorgang te vinden. Wandelend onder de pergola’s door waant de bewoner zich in een Italiaans park. De doorgang is een verassend en ruimtelijk element die verkoelend oogt. De doorkijkjes geven het een speels karakter. De grindkeuze en bestrating geven de doorgang een krachtig karakter.

Neem contact op

DE WATERVAL

Maakt van deze klassieke tuin een oase van rust

Waterval klassieke tuin

ZWEMBAD EN LOUNGESET

Genieten van de zon bij het strak afgewerkte zwembad

loungeset zwembad klassieke tuin

ITALIAANSE ARCHITECTUUR

De juist vormgeving en materialen zorgen voor een mediterrane sfeer

Grasveld klassieke tuin

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.