Landelijke tuin BURO Buiten Den Akker

Tuinarchitectuur, ontwerp & realisatie

Landelijke tuin in Den Akker

BURO Buiten heeft in deze landelijke tuin verschillende plekken gecreëerd die samenkomen door de juiste keuze in beplanting, betegeling en materialen.

Vraag offerte aan
×

BURO Buiten

Landelijke tuin in Den Akker

Terras landelijke tuin

staptegels landelijke tuin BURO buiten

LANDELIJKE TUIN

De tuin van deze prachtige woonboerderij is in samenwerking met de bewoners ontworpen. In de tuin staan veel bijgebouwen en daarom is er eerst nagedacht over de individuele functie van de bijgebouwen. We hebben een samenspel tussen de gebouwen gecreëerd zonder dat de gebouwen hun individuele karakter hebben verloren. De tuin is een geheel gebleven door de landelijke sfeer die overal in terug komt.

Neem contact op

struikgewas landelijke tuin BURO buiten

STRUIKGEWAS

De bewoners wilde graag een fijne gezellige plek waar zij gasten konden ontvangen. Daarom is er een ontmoetingsplein gecreëerd waar een groot en divers gezelschap het buitenleven samen kan ervaren. De haagstructuur omkadert het plein om het geheel samen te brengen en een ruimtelijke maar toch intieme sfeer te creëren.

Middels de bestrating zijn de bijgebouwen aan elkaar en aan de woning verbonden. Vanuit alle gebouwen zijn zichtlijnen gecreëerd. Er is voor natuurlijke beplanting gekozen om een gezellige en inspirerende omgeving te creëren voor zowel mens als natuur.

Vraag offerte aan

bolstruik landelijke tuin BURO buiten

BOLSTRUIKEN

In de tuin is gebruik gemaakt van een combinatie van oude en nieuwe materialen. Deze combinatie zorgt voor een moderne tijdsgeest binnen de landelijke sferen. Binnen en buiten zijn daardoor met elkaar verbonden. De bijpassende bloempotten zijn rijkelijk gevuld met seizoensplanten.

BURO Buiten heeft voor materialen gekozen die voor verbinding met de natuur zorgen. Dit is terug te zien op het zijterras gelegen aan de keukenzijde van de woning. Hier is een heerlijke afzonderlijke plek gecreëerd waar het ruimtelijke landelijke gevoel wordt benadrukt.

Vraag offerte aan

UNIEKE ENTREE NAAR DE TUIN

De sfeer binnen en buiten zijn verbonden

Ingang landelijke tuin

ZONNIG ZIJTERRAS

De perfecte plek om in alle rust te genieten van de zon

Loungeplek landelijke tuin

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.