moderne tuin op de veluwe

Tuinarchitectuur, ontwerp & realisatie

Moderne tuin op de Veluwe

Een tuin die volledig in harmonie is en fungeert als verlengstuk van de woning. BURO Buiten heeft hier een stijlvolle tuin op de Veluwe neergezet.

Vraag offerte aan
×

BURO Buiten

Moderne tuin op de Veluwe

kapschuur op veluwe

BUITENDOMEIN

Het was een blank, ruw en ontgonnen terrein. Volledig overwoekerd en doorgroeid en ook de woning bestond nog maar uit een paar resterende palen met een dak erboven Dan moeten voelen hoe je daar met plezier gaat leven is een intense zoektocht. En die zoektocht begin je analytisch. Je gaat eerst ervaren. Wat voel en zie je als je rondt loopt. Waar staat de zon. Hoe groot is het gebouw nu echt of hoe groot gaat het worden. Hoe groot is de tuin?

Vraag offerte aan

Loungeset tuin veluwe

LANDERIJEN EN UITZICHT

Hoe groot is het gebouw nu echt of hoe groot gaat het worden. Hoe groot is de tuin. Wat in deze tuin dan snel duidelijk wordt is de locatie en open omgeving die eigenlijk al voor zich spreekt. Daar waar we erin getraind zijn om met design dingen juist uit het zicht te halen, wil je hier juist de landerijen blijven zien en uitzicht optimaal sparen. Maar daartussen moet wel een tuin gecreëerd worden. Daarin begon allereerst goed bepalen waar de ruimtes die je wenst een plek te geven binnen het ontwerp moeten komen. Als er nog geen woning staat, dan zal je ook goed naar de plannen van de architect moeten kijken.

Vraag offerte aan

vijfer veluwe tuin

MODERNE TOUCH

Om de moderne touch terug te laten komen in het tuinontwerp is het element water ingebracht. Er is een vijver neergelegd aan de voorzijde van de woning. Water leeft, het weerspiegelt, En door de positionering en uitzonderlijk lengte vormt het hier ook een mooie zichtas de landerijen in. Vijvers en waterpartijen komen voor in veel verschillende opties. Door de vijver gelijk te maken met het gazon, heeft de vijver een moderne vorm aansluitend op de woning.

Vraag offerte aan

borders bomen veluwe

DIVERS BEPLANTINGSPLAN

In dit ontwerp is gekozen voor een sereen en divers beplantingsplan. Er zijn ook borders gecreëerd rondom de bomen. Dit verstrekt het bosachtige effect van de bestaande bomen en geeft intimiteit terug in de uitgestrekte weides. Beplanting onder de bomen komt wel met enkele uitdagingen, zoals hoe kunnen we de bomen blijven onderhouden en ook met het aanplanten moet je rekening houden met de wortels van de bomen.

Vraag offerte aan

Terras tuin veluwe

STERKE VERBINDING

Doordat de vloer in de woning en het terras rondom de woning op gelijke hoogte zit en de raam en deur partijen praktisch drempelloos zijn ervaar je een heel sterke verbinding tussen binnen en buiten. Als je de terrassen dan rijkelijk afstyled, wordt het echt een verlengde van je woning en ontstaat er een ware tuinkamer. Het Goede Buitenleven komt echt tot leven wanneer woning en tuin perfect in elkaar overlopen en je de omgeving waar je ook bent kunt blijven ervaren.

Vraag offerte aan

onderhoudsvrije- mooie-tuin

PRIVACY EN STRUCTUUR

Een ontwerp aansluitend op een nieuwe woning. Dan wil je een tuin die daarmee volledig in harmonie is en fungeert als verlengstuk van de woning. Voor een beleving en maximaal woon-genot. Denk aan optimale privacy, plantenbakken met volwassen fruitbomen, waterelementen die de hemel weerspiegelen en voor een mooi lijnenspel zorgen, stijlvol aangeklede terrassen tussen het groen, bloeiende borders, aanwezige bomen als vanzelfsprekend element opnemen in het ontwerp, spannende zichtlijnen naar de omgeving, parkeren in een natuurlijke ambiance… Wij bundelen de kwaliteit van de architectuur en de kracht van de natuur in een persoonlijk tuinontwerp. Waardoor het lijkt alsof het altijd zo is geweest. Dat is wat Buro Buiten nastreeft in zijn tuinontwerpen. We maken het persoonlijk en niets is te gek. Met ons team is the sky the limit…

Vraag offerte aan

Groen in overvloed

Dynamisch geheel van bomen, planten en bloemen

Mooie bomen veluwe tuin

Mooie groene plek

Waarin luxe en natuur samensmelten tot één

Huis tuin veluwe

Ontspanning

Naadloos aansluitend op de mooie, moderne tuin

achtertuin luxe plek veluwe

Vraag offerte aan

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.