Moderne vila aan het water

Tuinarchitectuur, ontwerp & realisatie

Moderne villa aan het water

BURO Buiten heeft voor deze moderne villa aan het water een mooie tuin met loopbrug gerealiseerd

Vraag offerte aan
×

BURO Buiten

Moderne villa aan het water

ophaalbrug moderne vila

prive strand tuin

METAMORFOSE WONING & TUIN

De moderne villa is prachtig gelegen aan het water en omringd door vergezichten. Vroegtijdig in het proces is Buro Buiten betrokken bij dit project. Dit heeft geleid tot een naadloze integratie van binnen en buiten. Om de villa te voorzien van een grande entree en de potentiële zichtlijnen uit te lichten is een spectaculaire loopburg aangelegd. Om deze brug een natuurlijke plek te geven binnen het ontwerp, is het water dichter naar de woning gebracht. Dit element vormt ook het hart van het ontwerp en legt de basis voor de harmonie tussen de bouwwerken en de natuur. Door te kiezen voor sobere beplanting en organische vormen die aansluiten bij de zachte vormen van de waterkant, wordt deze harmonie extra onderstreept.

Vraag offerte aan

uitzicht moderne vila

EEN ULTIEM BUITENDOMEIN

De hoogteverschillen in de tuin zijn zo aangelegd dat de moderne woning wordt opgenomen in de natuur. De sterke visie en zoektocht naar aanknopingspunten tussen woning, tuin en natuur heeft geresulteerd in een uitgebalanceerd geheel. Na deze basis gaan we in tussenstappen de tuin naar een nog hoger level brengen. Gedurende dit proces blijf je ervaren en beleven om tot de creatie van een ultiem buitendomein te komen.

Vraag offerte aan

achtertuin moderne vila

GELBANCEERDE HARMONIE

In dit project heeft Buro Buiten een gebalanceerde harmonie weten te creëren tussen de woning, natuurelementen en vergezichten. De aanleg van een spectaculaire loopbrug, organische vormen en hoogteverschillen in de tuin creëren het ultieme buitendomein om in te leven en te beleven. Geïnspireerd geraakt en benieuwd naar meer projecten, neem gerust contact met ons op of bekijk de socials.

Vraag offerte aan

Tuin & Loopbrug

Allemaal met een rustgevend kleurenspel

moderne voortuin loopbrug

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.