strakketuin Oude kerkweg Laren - BURO Buiten

Tuinarchitectuur, ontwerp & realisatie

Strakke tuin in Laren

De strakke stijl in de tuin sluit naadloos aan op het interieur. BURO Buiten heeft hier een prachtige moderne tuin neergezet met speelse elementen.

Onze diensten
×

BURO Buiten

Strakke tuin in Laren

Strakketuin Laren

Tuinhaard strakke tuin Oude kerkweg Laren - BURO Buiten

EEN STRAKKE TUIN, MET SPEELSE ELEMENTEN

De eigenaren van deze kavel hebben in huis een strakke stijl neergezet. Deze stijl is doorgetrokken in de tuin. In de tuin is gebruik gemaakt van architectonische blokken met strakke vormen. Het materiaal en de kleur van de bloempotten passen goed bij de sfeer in de tuin. De bakken zijn rijkelijk beplant waardoor er levendigheid in de tuin gecreëerd wordt. Er is gekozen voor groene planten die de strakke rustige sfeer in de tuin ondersteunen.

Vraag offerte aan

roestig tuinbeeld strakke tuin Oude kerkweg Laren - BURO Buiten

Zonlicht & speelser

In de strakke tuin zijn speelse elementen toegevoegd. Het architectonische beeld van cortenstaal past prachtig bij de sfeer in de tuin. De paden zijn recht en strak om rechte zichtlijnen te creëren. Door de positionering van groen volumes en de verschillende kleuren groen is er een warme knusse sfeer aan de strakke tuin toegevoegd.

Wilt u ook een strakke en verrassende tuin? Neem contact op met BURO Buiten. Wij maken een compleet passend tuinontwerp op basis van uw wensen.

Vraag offerte aan

loungeset strakke tuin Oude kerkweg Laren - BURO Buiten

AAN HET WATER

Het materiaal en de kleuren die in de tuin zijn gebruikt sluiten naadloos aan bij de strakke sfeer in het interieur. Het materiaal van de loungeset in combinatie met de donkergrijze kleur contrasteert met de groen volumes en het grindpad waardoor er een moderne strakke uitstraling ontstaat. De groen volumes zijn op een natuurlijke manier gepositioneerd.

Om de vlakke tuin een speelse en intieme sfeer te geven zijn er verschillende etages gecreëerd met trappen waardoor er ruimtes zijn ontstaan. De rechte lijnen en strakke vormen benadrukken de sfeer.

Vraag offerte aan

beplating strakke tuin Oude kerkweg Laren - BURO Buiten

De scheiding en planten

In de tuin is een architectonische wand geplaatst die naadloos aansluit op het interieur in de woning. De wand is strak door de grootte en de kleuren van de stenen en zorgt voor een verassend element.

De kleuren van de planten spreken heel erg en vervullen een belangrijke rol in het lijnenspel van de tuin. De zichtlijnen in de tuin zijn kort om de strakke vormen in de tuin te benadrukken.

Vraag offerte aan

staptegels strakke tuin Oude kerkweg Laren - BURO Buiten

Het verlichtingsplan

De verlichting in de tuin is op basis van een verlichtingsplan aangelegd. Door de juiste verlichting te kiezen en de verschillende elementen in de tuin op de juiste manier aan te schijnen is de tuin ook in de avond een heerlijke, veilige en rustgevende plek.

De tuinverlichting ondersteunt de strakke sfeer in de tuin perfect. Alles is in balans! Wilt u ook een strakke en stijlvolle tuin? Neem contact op met BURO Buiten.

Neem contact op

VERBINDING TUSSEN BINNEN EN BUITEN

De strakke stijl van de bewoners is terug doorgetrokken in de tuin

Jacuzzi in een strakketuin

Heerlijk bij het haardvuur

Genieten van de warmte, ongeacht het weer

Haardvuur in de tuin

EEN STRAKKE TUIN, MET SPEELSE ELEMENTEN

Die de tuin een warme sfeer geven

Stap tegels op het water

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.