tuinaanleg amsterdam buro buiten

Van de eerste schetsen tot aan de aanleg van uw tuin in Amsterdam

Tuinaanleg Amsterdam 

Buro Buiten is dé expert voor tuinaanleg in Amsterdam. Voor elke uitdagende tuin kunnen wij een ontwerp maken en deze realiseren. Op basis van uw specifieke wensen en onze expertise maken wij een ontwerp. Deze leggen wij vervolgens ook voor u aan. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in uw tuin? Neem contact met ons op, dan gaan we samen door alle mogelijkheden!

Contact opnemen
×

Volledige ontzorging in tuinaanleg

Alle onderdelen van de tuinaanleg op maat gerealiseerd

tuinaanleggen in amsterdam

Tuinontwerp

Bij Buro Buiten is tuinontwerpen onze expertise. Wij ontwerpen tuinen die naadloos passen bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Als wij uw wensen eenmaal duidelijk in kaart hebben gebracht, brengen wij met onze expertise uw nieuwe tuin tot leven. Buro Buiten kan uw tuin in elk mogelijke stijl ontwerpen die u voor ogen heeft. Van Mediterraans tot traditioneel landelijk, alles is mogelijk.

aanleg nieuwe tuin amsterdam

Tuinaanleg

Na het ontwerpen van uw tuin, komt de fase van het aanleggen aan bod. Het design is compleet afgestemd op al uw wensen voor uw nieuwe tuin. Samen met onze geselecteerde partners zorgen wij ervoor dat het design tot in de laatste details gerealiseerd wordt.

verlichting tuin aanleg amsterdam

Lichtplan

Naast het aanleggen van tuinen verzorgt Buro Buiten ook de verlichting in uw tuin. De lichtplannen worden gemaakt op basis van alle elementen in uw tuin. Denk hierbij aan de looppaden en unieke elementen die uitgelicht moeten worden. Zo kunt u ‘s avonds ook vol bewondering van uw tuin genieten en ook veilig de looppaden volgen.

tuinaanleg buro buiten amsterdam

Tuinaanleg in Amsterdam

Maatwerk gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise

Over BURO Buiten

Bij Buro Buiten vinden wij kwaliteit, innovatie en persoonlijke aandacht het allerbelangrijkst. Al onze projecten zijn volledig maatwerk. Dit is ongeacht de omvang van de tuinen. Onze expertise brengen wij samen met uw persoonlijke wensen. Dankzij deze samenwerking tussen ons en u als klant, realiseren wij de tuin waar u van droomt.
Over Buro Buiten

over Peter Bouw tuinaanleg amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is de oprichter van Buro Buiten. Hij heeft een vernieuwende visie als het gaat om het ontwerpen van tuinen. Zijn focus ligt op de functionaliteit en schoonheid van tuinen. Dankzij zijn vernieuwende visie is hij vaak op televisie te zien met zijn ontwerpen en realisaties.
Over Peter Bouw

werkwijze van tuin aanleg amsterdam

Onze werkwijze

Persoonlijk contact is voor BURO Buiten erg belangrijk. Daarom bezoeken we u graag thuis om uw wensen en ideeën persoonlijk te bespreken. We voeren ook een check op locatie uit om de mogelijkheden van uw tuin grondig te bekijken. Dit stelt ons in staat om een ontwerp te maken dat niet alleen aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren maar ook de unieke kenmerken van uw tuin in Amsterdam optimaal benut.
Onze werkwijze

Partners voor tuinaanleg in amsterdam

Partners

Bij BURO Buiten is samenwerking essentieel. Voor de tuinaanleg in Amsterdam werken wij samen met een team van ervaren vakmensen. Onze architecten en tuinspecialisten werken nauw samen om een uniek tuinproject te realiseren dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Hierbij ligt de focus op duurzaamheid en streven we naar perfectie tot in de kleinste details.
Onze partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Ervaar de natuur amsterdam

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Tuinaanleg amsterdam grind

Bijzonder design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bijzonder Design en Comfort amsterdam

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.