Daktuinen

Bijzondere lijnenspellen voor unieke tuinen

Tuinarchitect Utrecht

BURO Buiten is uw tuinarchitect in Utrecht en omgeving. We creëren de meest unieke tuinen aan de hand van bijzondere lijnenspellen, zodat u voortaan een heerlijke buitenbeleving ervaart. Of dat nu gaat om luxe villatuinen, knusse dakterrassen of stadstuinen, we stemmen de tuinarchitectuur perfect af op uw wensen.

Contact opnemen
×

Totaalpakket

Van ontwerp tot realisatie

Tuinarchitectuur Utrecht

Tuinarchitectuur

Uw visie omzetten in een creatief hoogstandje, dat is waar we bij BURO Buiten naar streven. De ideale tuin die zowel mooi, rustgevend als opvallend is. Waarbij we een balans nastreven tussen comfort en natuurschoon. Tuinarchitectuur die volledig afgestemd is op uw wensen, maar dan met verfijning van onze tuinarchitect in Utrecht, waarbij ook gelet wordt op de kleinste details.

Tuin ontwerp in Utrecht

Tuinontwerp

Ideeën worden door de tuinarchitect in Utrecht vertaald naar een échte buitenomgeving. Een tuinontwerp waarvan u opbloeit, dat niet alleen functionaliteit uitstraalt maar er ook prachtig uitziet. In het tuinontwerp worden alle elementen tot in de puntjes uitgewerkt en kunt u het sterke lijnenspel van uw frisse, architectonische tuin in conceptversie bewonderen.

Tuinaanleg Utrecht

Tuinaanleg

BURO Buiten is tevens uw partner in de realisatie van uw nieuwe tuin in Utrecht. We selecteren een projectteam dat perfect aansluit bij uw tuinontwerp, en zo brengen we uw droomtuin tot leven.

Kleurrijke bloemen

Tuinarchitect in Utrecht

Exclusieve tuinen voor particulieren, standsontwikkelaars en planologisch adviseurs

Over BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten ontwerpt tuinen die de levenskwaliteit verhogen. Een centrale plek waar de mens en natuur samenkomen. Waarbij gelet is op functionaliteit en uiteraard ook op duurzaamheid. Tuinarchitectuur in Utrecht die in balans is, of u nu een strakke of wilde tuin wilt.

Over BURO Buiten

Over Peter Bouw Amsterdam

Over Peter Bouw

Peter Bouw is tuinarchitect in Utrecht en daarbuiten. Zijn creatieve ideeën over exclusieve tuinen vertaalt hij altijd prachtig naar een eindresultaat dat in relatie staat tot de omgeving en de wensen van de opdrachtgever.

Over Peter Bouw

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Utrecht start met een intakegesprek en een creatieve brainstormsessie. Daarnaast vindt er een analyse van de omgeving plaats om daarna alle elementen te vertalen naar een eerste concept. Daarop volgt de feedbackronde, zodat we de laatste details kunnen perfectioneren en het definitieve concept kunnen vastleggen.

Werkwijze

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Partners

BURO Buiten werkt samen met preferred partners, die ieder hun eigen specialiteiten hebben. Het grote voordeel is dat we op deze manier altijd de juiste vakspecialisten op de goede plek hebben. Of dat nu gaat om bestrating, (her)planten van bomen en struiken of het in orde maken van de tuinverlichting. Zo gaan onze tuinarchitect in Utrecht en de rest van het projectteam aan de slag met het realiseren van uw droomtuin.

Partners

Ervaar de natuur

Een unieke beleving in eigen tuin

Veranda in de avond

Natuur & architectuur

Hand-in-hand in onze ontwerpen

Mooie groene planten

Design, hoog comfort en innovatieve techniek

Op een unieke manier

Bomen en een gazon

Vraag offerte aan

  • Hidden

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.