Daktuinen

Harmonie en natuurlijke schoonheid in uw tuin

Tuinarchitect Utrecht

BURO Buiten staat voor u klaar als uw tuinarchitect in Utrecht. Wij vertalen uw ideeën naar een architectonische buitenruimte, gecreëerd met onze deskundige visie en ervaring. Als u verlangt naar meer harmonie en schoonheid in uw tuin, neem dan vooral contact met ons op.

Contact opnemen
×

Sublieme en elegante buitenruimtes

Compleet pakket voor ontwerp en uitvoering

Tuinarchitectuur Utrecht

Tuinarchitectuur

Kies voor de verfijnde tuinarchitectuur van BURO Buiten in Utrecht. Een natuurlijke plek als verlengstuk van uw woning, gekenmerkt door sterke lijnenspellen. Creëer met ons gezellige zitplekken om te ontspannen en te genieten. Wij bieden de perfecte balans tussen natuurlijke pracht en comfort

Tuin ontwerp in Utrecht

Tuinontwerp

Ideeën worden door de tuinarchitect in Utrecht vertaald naar een échte buitenomgeving. Een tuinontwerp waarvan u opbloeit, dat niet alleen functionaliteit uitstraalt maar er ook prachtig uitziet. In het tuinontwerp worden alle elementen tot in de puntjes uitgewerkt en kunt u het sterke lijnenspel van uw frisse, architectonische tuin in conceptversie bewonderen.

Tuinaanleg Utrecht

Tuinaanleg

BURO Buiten is tevens uw partner in de realisatie van uw nieuwe tuin in Utrecht. We selecteren een projectteam dat perfect aansluit bij uw tuinontwerp, en zo brengen we uw droomtuin tot leven.

Kleurrijke bloemen

Tuinontwerp

Onze tuinarchitect in Utrecht komt met plezier bij u langs om uw tuin te bekijken. Samen kijken we welke elementen behouden kunnen worden en waar nieuwe beplanting, paden en verlichting nodig is. Of het nu gaat om kleine stadstuinen of grote villatuinen, wij streven naar een uitmuntend ontwerp. Het tuinontwerp wordt met u afgestemd totdat u helemaal tevreden bent. Dan gaan wij over tot de realisatie van uw nieuwe tuin.

Over BURO BUITEN Amsterdam

Tuinaanleg

Zodra het ontwerp volledig naar uw wens en technisch haalbaar is, starten we met de realisatie. Wij nemen de realisatie van het tuinplan compleet voor onze rekening. Daarbij houden wij tijdens de realisatie nauw contact met u. Uw nieuwe tuin wordt dan binnen de kortst mogelijke tijd werkelijkheid. Binnenkort kunt u genieten van uw vernieuwde tuin.

Tuinaanleg

Over Peter Bouw Amsterdam

Tuinarchitect in Utrecht

Tuinontwerpen voor particulieren, stadsplanners en landschapsadviseurs

Werkwijze BURO BUITEN Amsterdam

Over BURO Buiten

BURO Buiten heeft al vele prachtige tuinen tot leven gebracht. Wij begrijpen hoe een goed ontworpen buitenruimte kan bijdragen aan uw welzijn en rust. Kies voor een tuinontwerp van BURO Buiten, gecreëerd met een heldere en deskundige visie.

Over BURO Buiten

Partner BURO BUITEN Amsterdam

Werkwijze

Onze tuinarchitect in Utrecht komt graag langs om uw tuin te bekijken. Samen brainstormen we over een uniek ontwerp, waarbij elk detail telt. Hier brengen wij onze expertise samen met uw persoonlijke wensen voor uw nieuwe tuin. Na uw goedkeuring zorgen we voor een nauwkeurige uitvoering.

Werkwijze

Partners

Bij BURO Buiten geloven we in kwaliteit, vandaar onze samenwerking met een zorgvuldig geselecteerd aantal partners. Of het nu gaat om bestrating, waterelementen of tuinverlichting. Wij zorgen ervoor dat de juiste specialisten uw nieuwe tuin in Utrecht realiseren.

Partners

Veranda in de avond

Creatie van exclusieve buitenruimtes

Maar eerst even kennismaken

Aangelegd tuinpad

BURO BUITEN

Eén partij voor ontwerp, aanleg of renovatie. Wel zo prettig.

Peter Bouw

Over Peter Bouw

Prijswinnend tuinarchitect en ontwikkelaar. Bekend van TV.

Tuin verbouwing met kraan

Over Partners

Geselecteerde vakmensen met elk een eigen discipline.